Užitie Escapelle..

Príspevok v téme: Užitie Escapelle..
Dusan

Dobrý deň.. dnes v noci sme mali s priateľkou sex samozrejme chránený no už po ukončení som prišiel nato že kondóm je prasknutý.. (nepýtajte sa ma ako je to možné.. sám tomu nechápem.. stalo sa mi to prvýkrát) cca o 10 hodín potom hneď vzala Escapelle.. v papieroch sa písalo že by jej malo byť nevoľno no problém je v tom že sa cíti normálne..bez zmeny.. nevracala ani nehnačkovala.. tak mám otázku.. má to takto fungovať? alebo jej vážne má byť aspoň trochu zle keďže nastáva istá zmena hormónov? vopred vám ďakujem za odpovede..

Dusan

Tak možno som to len zle prečítal lebo som bol dosť rozrušený nakoľko má pred sebou ešte vysokú a nechce ju prerušiť tak dieťa neplánujeme.. vďaka z odpoveď.

Kvety zla

napis mi presne kde sa pise ze jej ma byt zle aby to ucinkovalo.
ja som brala escapelle v minulosti dvakrat (kondomy praskaju, hlavne ak je sex velmi naruzivy, a s priatelom mame obaja radi drsnejsi sex - kondomy nie su pre nas) a ani raz mi nebolo ani trochu zle.
Ak jej pride menstruacia tak tehotna nie je. Klud. Ak sa vezme escapelle do 24 hodin tak je velmi ucinna, tehotenstvo je velmi nepravdepodobne.