Som zalúbená do chlapa, ktory uz nezije.Som normálna?

Timea991

ano, od januára, to, ze mal manzelku, nie je pravda bol rozvedeny a mal troch synov, ktori sa vykaslali na neho, ked este zil, a teraz cakaju na jeho a byt a odskodné- preto ho aj lutujem

si či nie si

timea, to ťa stále drží od januára? Píše sa tam, že mal 3 synov, čiže mal svoju rodinu, manželku, deti, zariadil si živo po svojom a v ňom nebolo miesto pre teba. Pusť ho z hlavy a nájdi si radšej niekoho živého a nezadaného. Láska to určite nie je, aby si niekoho milovala, musíš ho dobre poznať - a ty o ňom dokopy nič nevieš. Ty "miluješ" svoju vysnívanú predstavu o ňom položenú na fakte, že sa zachoval hrdinsky a že ti je k tomu fyzicky sympatický. Vráť sa do reality. Po čase tvoje city určite vyprchajú, lebo sa nemôžu naplniť.

Timea991

Agnes, más pravdu
také denniky ma sice nebavia
ale brat mi doniesol novy cas a ked som otvorila, a uvidela som jeho fotku...

Agnes999

To nie je laska, len obdiv. Keby nedoslo k tej zrazke a jeho smrti a by si ho realne spoznala, ani by si si ho nevsimla. Proste to neries a normalne zi.

ambrozia

Nevysmeje ťa a ani nikomu nič nepovie.Prečo by aj mal, to je určite nejaká porucha. A ak si spolu pohovoríte, aspoň budeš vedieť na čom si. Držím palce.