Chcem ho vidiet masturbovat

lujdži

Predstava onanovať pred partnerkou je vzrušujúca.chcel som aby sme onanovali spolu pred sebou.Keď som nahodil tému spoločne onanovať nebrala to,po čase súhlasila,ale pod podmienkou že sa predvediem.Prvý krát som mal zmiešané pocity,hanbil som sa,mal som obavu ako to príjme,čo si pomysli.Spýtala sa či ma prešla odvaha predviesť sa.Vzrušenie bolo tak veľké stud som zahodil a predviedol som sa,zapáčilo sa jej moje vystúpenie.Neskôr ma pred milovaním sama požiadala aby som sa predviedol.Bolo vidieť že taká predohra ju vzrušuje,až raz neodolala a pridala sa.Vtedy som prvý krát videl masturbovať ženu,bolo to sexi vzrušujúce.Od vtedy to máme ako skvelú predohru tak isto aj spestrenie pri milovaní a tiež to praktizujeme aj po milovaní.Je to niečo intímne ale zblížilo nás to.Odporúčam vyskúšať.

eklhaft

Robime to uplne normalne , ja drazdim moju ,ona mna ,alebo kazdy sam seba ,pri tom sa bozkavame a nevidim na tom nic zvlastne. Ved nezijeme v klastore.

icebreaker

Väčšina chlapov s tým problém nemá, práve naopak, radi sú obdivovaný aj v tých najintímnejších veciach. Môže byť len rád, že to chceš :)Stotožňujem sa s názormi všetkých respondentov. Určite ho to poriadne rozpáli a aj teba :)
Ale pre istotu, choď na to pomaly, naznač mu to, prípadne sa ho opýtaj, či by to nechcel vyskúšať, a ak budeš vidieť, že mu je to nepríjemné, nenástoj. Chápeš. Aby sa necítil trebárs natlačený do toho... :)
Pevne verím, že si to už čoskoro užijete :)

berto

ja som sa tiež najskôr hambil pred svojou partnerkou masturbovať, raz som to skusil sám od seba, boli sme od seba asi 3 metre a videl som , že ked sa hladím, že ju to vzrušuje a keď som ho vytiahol von a začal rukou jazdiť hore-dolu , tak si aj ona stiahla nohavice a začala si hladiť mačičku, neskutočne sme sa vydráždili... bolo to fakt super.

katika22

moj názor na to je asi taký, že sa mi to velmi páči a sama to praktikujem... vždy ked mám na to práve chuť, aby sa moj priatel sám robil predomnou, tak mu to jednoducho poviem, zozačiatku mal s tým problém, tak som mu zobrala ruku a ukázala som mu, čo má robiť, a potom to už išlo hladko... a mna to nenormálne vzrušovalo a aj vzrušuje... je to ako živé porno... a potom sa k nemu pridám aj ja... a orgazmus je riadne silný:) odporúčam vrele ako predohru

alickaaaa

ja to tiež zbožnujem, ked ma chce vyprovokovať, toto mi spraví :) skrátka ho popros... ak ťa má rád a uvidí že ti to robí dobre, nemal by byť problém

hmhmhm

podla mna je to celkom v pohode.ja som to tiez welmi chcela..a aj sa mi to podarilo.som mu powedala ze ked chce moze mi to dat do pusy(akoze pri sexe)takze ked ho vytiahol zo mna,pekne sa dorobil rukou,pomocou mojho jazycka..