On nechce sex!

Príspevok v téme: On nechce sex!
anavi951

Ahojte, už dlho ma trápi jeden problém, aj keď to začínam riešiť až teraz, a začínam premýšľať nad rozchodom...
Chodíme spolu takmer 3 roky máme sa veľmi radi a preto mu to tolerujem, ja mám 21, on 20. Sme svoji prví a vôbec nám to neklape, čo sa sexu týka. On sex vôbec nepotrebuje, stretávame sa spolu len cez víkendy, lebo obidvaja chodíme na vysoké školy do iných miest. Za ten čas sa na neho tak veľmi teším, mám na neho takú chuť a on sa vždy najviac uspokojí, keď ho robím rukou alebo ústami. Ešte horšie je pre mňa v poslednom čase, keď sa robí sám a pozerá sa na mňa. Áno presne takto vyzerá náš sexuálny život!!! Mňa to nebaví, však to je čisto len masturbácia, žiadny sex ako on tomu hovorí. Veľakrát som mu už povedala, že ja sex potrebujem, potom mám myšlienky už aj na iných chlapov, keď mi to chýba, veď on ma vôbec neuspokojuje! ON mi na to povie buď že je už neskoro, je unavený, zaspí alebo mi povie, že ho viac vzrušuje sa robiť takto, že priamo sex ho moc nevzrušuje. Ja to na ňom vidím, ja ho potom do toho už ani nenútim, lebo čo sa budem núkať. Ešte ďalšia vec, keď sa dlho nemôže spraviť povie že sa robil ráno... Onanuje strašne často. Už som aj rozmýšľala či nieje niak závislý na tom masturbovaní.
Ďalšia vec rozhodne som neni teplákový typ a tak, že vždy keď príde dám si podväzky, som štíhla atď. V tomto problém nemôže byť, on sám hovorí ako ho strašne vzrušujem ale naozaj len na to onanovanie sex ho neláka ani náhodou! To čo bude o pár rokov, keď je to už teraz také. Musela som to sem napísať, potrebujem rady, alebo či má niekto podobný problém. Čoraz viac to považujem za väčší problém, lebo mi to už naozaj začína chýbať. Najviac ma štve, že veľakrát vo svojich fantáziách pomýšľam na neveru a zdá sa mi že práve toto môže zničiť náš vzťah, inak si rozumieme :(.

MikiWil

anavai: raz za 2 mesiace? :D lol. tak to som s partnerkou ja na tom lepsie o jeden mesiac :D. my tak 2-3 za mesiac. Tiez nic prevratne, ale co sa da robit. Niekedy nie sme spolu, a aj ked sme tak to nebyva niekedy. Nie ako ked je niekto spolu 2 dni za tyzden, tak to robi tie 2 dni, my tak mozno 1.

TheDevilMe

Vadi mu kondom,to je cele.

Bud zacnes brat opat HAK alebo ho vymenis.

Znie to kruto,ale trpezlivost netrva vecna.

anavi951

MikiWil - prečo nepočkať do svadby? To mi teda nepríde najlepšie riešenie a potom zistiť, že nám to po tejto stránke vôbec neklape? Ďakujem, po vibrátore vôbec netúžim, asi si vôbec nepochopil, čo som tým myslela.
Suter - no aj takto som rozmýšľala, že prestanem robiť tieto veci a nebude mať na výber iba sa začať trochu prispôsobovať aj mne :)
lea128 - my sme zozačiatku normálne spolu spali, mala som hormonálnu antikoncepciu, ako som ju vysadila, už vôbec. Všetko, len nie sex. Je pravda, že sa priateľ bojí, čiže bez ochrany nejdeme, ale kondomov máme kúpených kopu a proste keď si ho aj dá, po minúte si ho dá dolu, že ho to moc nevzrušuje, a vidím na ňom, že o ničom. Potom sa ani mne nechce pokračovať, keď vidím, že mu to moc dobre nerobí. Tu ani nejde o to, že by nebol vzrušený, to je podľa mňa až moc, ale keď som mu povedala (už veľakrát) prečo to nechce robiť, priznal sa, že mu to až tak dobre nerobí, že tam necíti tú stimuláciu tak ako ked mu to robím rukou atď. On už od začiatku ako spolu chodíme - však sme svoji prví vydržal veľmi dlho. Ako pozerám niektoré baby čo majú problém, že chalan vydrží príliš krátko, tak ten môj aj polhodinu, asi mu to nič nerobí. Potom mám ja hrozné sebavedomie a zmýšľam že či som moc široká alebo čo. A ďalšia vec minule mi povedal že joooj keby sa ráno nerobil tak by sa spravil hned pri mne. Čiže začínam rozmýšľať že to všetko je len kvôli tomu že sa často robí a potom keď už príde ku mne až takú chuť nemá a tak sa u mňa uspokoji len rukou a na sex kašle, na to je asi lenivý. No neviem. A sex samotný máme raz za 2 mesiace? :D proste ako píšem, vôbec, on uprednostňuje len tú masturbaciu!!!

lea128

MikiWil, akoze to co je za nazor?? Ze kup si vibrator a rob si to sama??? Akoze a naco ma frajera, zeby si to musela robit sama?? A naco ma cakat do svadby?? Nato, aby sa vzali a trpela pri takomto chlapovi cely zivot? Ja uz nechapem ako mozu ludia takto nelogicky zmyslat... A nakoniec by som sa vobec necudovala, keby ho podviedla. Kazda normalna zdrava zena ci zdravy chlap, potrebuje k zivotu sex, lebo je to pre nu/ neho potesenie. Ak ked samozrejme, da sa uspokojit aj inak ako priamo pohlavnym stykom, mne by to tiez velmi chybalo, kebyze mi priatel povie, ze ho samotny sex velmi nevzrusuje, ale masturbacia viac. Tu je velmi tazko vsak nieco radit, ale ja proste neverim, zeby sa mohol zmenit...Vela ludi bezcielne dufa, ked maju takyto problem, ze sa stasne nejaky zazrak a clovek sa zmeni, no po mojich skusenostiach a skusenostiach mojich znamych o tom velmi pochybujem....Este sa chcem spytat, ako sa tvoj priatel stavia k tomu, ked mu povies, ze ti sex chyba? Berie to na vedomie? Ako casto ho vlastne mate?

suter

tak mu to prestan robit rukou alebo ustami ... proste nic .. povec mu ze pristupis iba na skutocny sex ... on sa odhodla zapaci sa mu to a mas vyhrane :D

MikiWil

musis vydrzat. preco nepockas do svadby? kam sa ponahlat. proste ste mladi mate cas, pekne po poriadku. este sa nasexujete. alebo si kup vibrator a rob si to sama, ked ta neuspokojuje. no co narobis. ale na chlapa by som to nepovedal, skor na zenu, ze nema chut na tak casty sex. tiez som mal/niekedy aj mam este take pocity pri priatelke, ze moc to nechce robit a vacsinou sa uspokojim sam. nevera isto nie. lubime sa.