Vredy na nohách- hojenie

Príspevok v téme: Vredy na nohách- hojenie
vikkkis

Ahoj. na nohách sa mi vyhádzali dosť nepekné vyrážky, hlboké, zapálené. myslím, že je to asi alergia na slnečnicové semienka.
dávala som si na to gáfrovú masť, kedysi mi na niečo podobné zaberala, ale teraz takmer vôbec. hoci sa mi zápal zmenšil, aj tak to hnisalo stále, hoci som si to čistila a dezinfikovala. teraz už dajme tomu že sa to skľudnilo, ale mám na nohách červené fľaky okolo chrastiek po tom a skoro vôbec sa to nehojí :(. som z toho nešťastná. mala som už skôr také problémy, ale dala mi na to len tú masť. vždy mi po tom zostali tmavšie fľaky, ktoré časom vyblednú, ale teraz to je fakt škaredé a hlavne veľa. a blíži sa leto :( vedeli by ste mi prosím poradiť ako tomu pomôcť aby sa to hojilo nejak rýchlejšie? alebo má niekto podobné problémy?

RNG

Vredy vZnikaju casto z vonkajsej infekcie na kozi, ktora sa cez mikropraskliny dostane dovnutra.
Dobry krem s obsahom nejakych antimikrobialnych, napr citricidalu(1%) ti moze ten problem vyriesit. Na kvalitnu kozmetiku, prirodnu a liecivu pozri cez Google.sk pod rng, prirodna kozmetika. Na zastavenie hnisania pomaha aj iontoforeza striebra, pozri v teme zapal, hnisanie a striebro.
Ja ale pouzivam hlavne zmes cukru, kokosoveho oleja s par kvapkami citricidalu a to mi hoji rany, potlaci zapaly a hnisania vyborne, a to som cukrovkar DM2, ktoremu by sa bez tohoto rany nezahojili ani za mesiace.