Super prsia + stihla linia

nela1477

Sú to tabletky na prírodnej báze a to ma oslovilo.Užívam už druhé balenie. Prsia sú zatiaľ pevnejšie. Treba vyskúšať.

RADOVANPE

PRSIA NENARASTU ANI OD LIEKOV ANI OD CVIčENIA.oD CVIčENIA TI LEN NARASTIE PRSNý SVAL A PRSIA TI EšTE SCHUDNU POZRI SA NA FITNESKY KED SA PREDVáDZAJU, BUD NEMAJU žIADNE PRSIA OD UMERNéHO POSILNOVANIa, ALEBO SI DALI Už UROBIT SILIKONY/CZOBOROVá.

Prsia ti narastu ak všade priberieš,alebo pod vplyvom hormonálnych zmien,hormnonálnych tabletiek

mamita

Ja som ich mala isté zlepšenie bolo ale ked ich prestanes brať budeš tam kde si bola takže som sa vylákal na tabletky a dala som si silikony

odpovedam

na cviky su najlepsie videa. na jutube mas kanal od Buff dudes, su skveli, vtipni a ucia spravne cvicit. Najdi si to ;-)

adula1234

no aj ma to napadlo ale tak neviem no asi mate pravdu, ..ved ja som chcela aj zacat cvicit cviky na prsia ale ziadne nepoznam

0vecka

jj to s tymi nickmi je pravda... su ludia ktori su plateni za to a cely den nic ine nerobia ako pisu podobne komentare..

ssssa

aj ty môžeš začať predávať lentilky s tým, že sa po ňom výborne chudne a na fórach si vytvoríš xy prezývok a budeš pod nimi písať ako ti pomohli a veľa naivných a pohodlných ľudí ti na to skočí :)

adula1234

a prečo si tie lieky tolko vela zien chvalilo, niečo na nich musi byt, ved ani ja som tomu neverila, ale ked citam tie prispevky tak uz neviem .