Prestáva sa o mňa zaujímať

Príspevok v téme: Prestáva sa o mňa zaujímať
Japka

Ahojte,
mám priateľa s ktorým sme spolu ešte len dva mesiace. No už to nieje také, ako na začiatku. Neviem, možno som len ja zbytočne paranoidná a mám tú ,,ženskú chorobu" domýšľania si no nedá mi to. Preto sa na vás obraciam aby som sa zbytočne neunáhlila alebo niečo nepokazila. Tak napríklad je normálne, keď sa mi môj chlap niekedy aj dva dni neozve, neviem o ňom nič? Nejde o to, že by som mu neverila ale mám pocit, že už o mňa nemá záujem. Na začiatku mi písal každý deň, chcel byť stále so mnou. Tento rok maturuje a vraj nemá stále čas. Je ťažké stále presviedčať samú seba že to ako to beriem ja nieje pravda. Mám kopu kamarátov a som s nimi častejšie v kontakte ako s mojim priateľom. Je to normálne? Ako sa mám vôbec správať, aby sa mi zas ozýval ako na začiatku? Chcela by som, aby sa začal viacej snažiť o mňa ale ako to docieliť? Nechcem aby ma začal brať ako samozrejmosť.

nefertiti

Sams, len či sú muži ešte lovcami, či už to nie je naopak, že lovia ženy. Lebo muži sú už takí pohodlni že vezmú čo príde, a ked odide, nevadí. Len aby sa nepretrhli.

otto

Ebevam
Tu ide o to ze dotycna nevie ci jej priatel este ma o nu zaujem, no pokial ho bude volat von stale iba ona tak to bohuzial nezisti. Cize mala by pockat ako mu bude chybat a ci vobec a sam bude prejavovat zaujem o stretnutia.
Clovek musi mat hranice a tiez musi mat uctu voci sebe a poznat svoju hodnotu. A funguje to rovnako u muzov ako aj u zien.

ebevam

nie je to o pretvarke? no nanajvys by sa dalo povedat, ze nie celkom - ved ako este pomenovat cosi, ked ona sa s nim chce castejsie stretavat, ale sama mu volat nechce a mysli si, ze ked on prejavi zaujem a bude ho odmietat, tak sa s nou bude chciet stretavat castejsie...? akoze nic proti, ale to je tak chore rozmyslanie, ze to by bolo asi aj na konzulataciu so psychiatrom, mozno nejaka schizofrenia a porucha osobnosti :D
a Sams tu splieta, ze to je kvoli tomu, aby sa chranila a nezahodila s kazdym debilom - len keby Sams trochu popremyslal, tak by zistil, ze to co povedal nedava ziadny zmysel, pretoze ona sa s nim stretavat chce a nie je to o tom ako ochranit seba, ale ako zmanipulovat druheho v domnienke ze tak dosiahne u neho nejaky zaujem o seba, co sa ale tiez myli, pretoze ak pre toho chalana napriklad nie je dost pritazliva, alebo mu cosi proste vadi, tak sa moze ona aj postavit na hlavu a on mat zaujem nebude. a nikde nikto nehovori, ze mu ma vyvolavat a robit zo seba zufalu uboziacku, to mas zas odkial? ty musis mat to manzelstvo fakt velmi stastne podla takychto nazorov :D

sams

Nefertiti, pokym v nas bude kolovat testosteron, tak tazko ulovena zver bude mat vzdy vacsiu hodnotu ako zver ktora mi sama prisla pred dvere ;) A nehovorim aby sa pretvarovala. Ja hovorim aby bola vazne nedostupna, vyberava a narocna. Pomoze tym hlavne sebe, ze neskonci s debilom s korym sa bude roky trapit a ten jej nakoniec aj tak utecie za zenou, pri ktorej sa bude citit viac chlapom.

ebevam

Sams, tak teda zelam stastne pretvarkove manzelstvo. A nezabudni jej nedavat nahodou najavo, ze sa o nu zaujimas, lebo inak ti moze nasadit parohy...

sams

Ebevam: ale ved to je uplne normalne ze ako chlap stracam zaujem o zenu, ktora je ochotna sa mi odovzat po par stretnutiach, ved potom ziskam pocit ze som len jeden z rady dalsich a akonahle nastupi iny samec tak kraska mi odcvala alebo ze ma nizke naroky. Samozrejme ze nedostupne zeny su atraktivnejsie. Tam aspon mam pocit ze prechadzam poctivim prijimacim procesom.. a hadaj co. Zena, ktora mi v mojom zivote najviac odolavala, je dnes mojou manzelkou.
Zena co vyckava na telefon je zena zufala a zobere si prveho, ktory sa jej bude zdat pouzitelny. Je ochotna uberat na svojich poziadavkach len aby nebola sama a po rokoch vztahu zisti, ze jej partner predsa nie je az tak idealny.

ebevam

boze rady tu niektorych a sposob uvazovania mi pripada uplne psychopaticky... ved to je uplne trapne manipulovanie a falos tieto vase taktiky- bud ten chalan o teba ma zaujem, lebo sa mu pacis, alebo nema, co tam chces riesit? ked sa s nim chces stretnut tak mu zavolaj ty a nehraj sa na nepristupnu ako postihnuta. ked bude zaujem, tak ti ho opatuje, ked nie, tak sa rozidete a najdes si ineho, na svete je 7 miliard ludi