Vyteká mi tekutiny z pŕs. Nerodila som ešte a nie som ani tehotná ?!

lulu lulu

Vďaka pán RNG.
Je to ľahšie ak máte s kým hovoriť a konfrontovať svoje konanie (zvlášť ak ide o matku a to najcennejšie -jej dieťa).
Dcérke už pred časom nasadili chemickú liečbu (propycil). Prvýkrát ho aj na dlhý čas brala, na chvíľu sa krvné testy stabilizovali, no po čase sa stav opäť zhoršil. Nasledovala opätovná liečba, no už som jej ju (bez vedomia Dr.) nedala. Nateraz som zvolila spôsob o ktorom som už písala.
Dr. je odborník, študuje, stará sa..., avšak ide svojím smerom, vidí cez svoju "alopatickú" medicínsku optiku. Škoda týchto šikovných lekárov, ktorí robia svoju prácu z toho najčistejšieho presvedčenia. Neviem kto to celé pos...(s prepáčením).

Prosím Vás, vrátim sa k opuchnutému krku(strume) - zmizne, keď sa stav stabilizuje? A oči? Môžem tomu nejako pomôcť?

RNG

Lulu lulu, podla ,mojich lekarskych zdrojov informacii ides definitivne spravne. Treba najprv skusit prirodne, neskodne latky , najma vo forme silnych ucinnych koncentratov, nez brat chemicke patentovane lieky s plno skodlivymi postrannymi ucinkami a rozhodne amputacia je rezervovana az na uplne kriticke zivot ohrozujuce situacie

MultiLevel

Chod za gyndou a ta ta posle na sonografiu. Ja takto chodim od 18 rokov. Nechapem, preco dnesne mlade baby nie su tiez posielane na sono prsnikov....vidim to aj na samotnom vysetreni, ked tam sedim ja, mlada baba a same starsie zeny. Absolutne ziadne v mojom veku....
Pravdepodobne to nebude nic hrozne, nedaj sa vystrasit, ze je to rakovina a podobne. Ja som si nahmatala v prsnikoch rozne hrcky, vytekala mi tekutina ako opisujes a na sono povedali, ze je to v pohode. Ty samozrejme mozes byt iny pripad, preto sa na vysetrenie objednaj....

lulu lulu

Ivka,
kontakt som našla na internete, aj pomerne podrobné informácie. Postup dodržíme: najprv telefón, konzultácia...

Ďakujem za ochotu

Ivka 1

Lulu nemáte za čo , rada Vám dám aj kontakt na pána primára, dobre by bolo.keby ste mu zavolali a ohľadom dcérky sa s ním poradili aj čo sa týka operačného zákroku ale myslím,že to bude skôr na osobnú konzultáciu.Tú je však potrebné dohodnúť si najprv telefonicky.

lulu lulu

Veľmi ďakujem Ivka,
e-mail som starostlivo uložila.
Ak sa odhodláme navštíviť pána Dr. a boli by nejaké organizačné problémy, rada prijmem pomoc.

Agnes998

Toto nepodcenuj, pravdepodobne to je sice naozaj len zvyseny prolaktin, ale rovnako sa moze prejavit aj rakovina prsnikov, takze odborne vysetrenie je urcite na mieste.

Ivka 1

Áno ide o neho :) Ak tam je kontakt, kľudne mu zavolajte, konzultácie má vždy s stredu od 14.30 do 16,30. Inak môj mail: siveta@organgemail.sk, ak budete niečo potrebovať,ozvite sa:)Pána primára poznám už skoro desať rokov,je to veľmi príjemný pán.

lulu lulu

Ivka,
chcela som Vám napísať na e-mail, ale neviem ho nájsť.(Zatiaľ mám problémy s prácou na PC a diskusiou na živo na fóre).
Ale našla som to na internete a nestačím sa čudovať, kde to žijem. Veď sú tu asi normálni odborníci. IDe o pána Š.K?