Loreal sublime bronz automatic*

pancuska

a nemate flaky na zapasti?lebo ked som pouzivala samoopalovaci sprej od l'oreal a umyvala si ruky,tak mi vznikli flaky na zapasti,niekedy aj v tvare kvapiek od vody,vyzeralo to strasne.a jako neumyvala som si ruky ,ked som to mala cerstvo natrete.a este som mala aj flaky na krku rovnako,ako na zapasti...myslim, ze samoopalovacie prostriedky su dobre len na par dni ,pokial to nelezie dole a to nehovorim o spineni oblecenia

aaaninka

Ja používam len ten sprej. a nemusím robiť nič. Len si pleť vyčistím ako každý deň, vypnem vlasy a jemne nastriekam na tvár a dekolt. A prstami sa tváre ani nedotknem a nemám fľaky.

aaaninka

ahojte! Ja ho používam aj s maminou a podľa mňa je super!!! Len je to horšie s bielym oblečením. Ale mne neupcháva póry... Problém je len ten, že keďže si každý deň pravidelne čistím pleť, veľmi rýchlo sa zmyje a treba ho používať aspoň každý druhý deň. Ale len v tenučkej vrstve!

bel

ahojky, no s nim skusenosti este nemam ale urcite ho chcem vyskusat.doteraz som sem tam pouzivala od nivei, ale nie som velmi spokojna, pretoze farbi saty. a co sublime bronz, ten nefarbi????