Tvaroh - vanilkový a syr

Sisi092

ale ja nedokazem jest s mierou ja ked chcem buchty napare nedokazem si dat jednu ale štyry, alebo čo... neviem samu seba donutit ze do riti jedz menej... idem si na nervy preto musim byt radikálna bud vsetko alebo nic

o_o

si vegetariánka? ak nie, tak na obed môžeš kľudne mäso, ryby.. je toľko chutných a zdravých receptov.. a to sa môže aj večerom..
a ten tvaroh ja jedávam nízkotučný neochutený, ale dávam si do neho trocha škorice, lebo čistý by mi nechutil

Sisi092

ano viem už som dneska zistila že je zlý .. ach do riti... vobec netušim co už mám jesť... cotegge mi už ide hore krkom biele jogurty tiež ..zeleninu jem ale už netušim z cim ju mam jest...

ssssa

to jedávaš tvaroh na obed? a čo takto radšej normálnejší obed? .. a ochutené tvarohy pri diete, čo sú plné cukru? .. si prečítaj zloženie a poštuduj troška na nete

Agnes999

Jo a zabudla som spomenut ze som schudla 6kg asi za 2 mesiace. Sama som prekvapena ze to tak rychlo ide. Ale k tomu tiez sportujem, odkedy konecne odisla ta nekonecne dlha zima zacala som hned sportovat.

Agnes999

Ja som sa tiez dlho trapila tym, co jest co nejest, zacala som pocitat kalorie a aj tak to nikam neviedlo. Nakoniec som to vyriesila tak, ze jem uplne hocico, akurat sa neprejedam a na veceru uz jem len nejaku malickost. Na ranajky vzdy chleba s medom, sladke doobeda vraj nastartuje spalovanie. Obmedzila som akurat cokolady, kekse a zmrzlinu, co som vzdy zboznovala, nahradila som to tymto medom a zvykla som si. Uz nemam take hrozne chute na coko. Na obed akekolvek normalne jedlo, akurat maso moc nejem s vynimkou bieleho, ale to som nejedla nikdy nejak, lebo mi to nechuti. Som proste taky typ, nie na maso, ale na sladkosti. Na veceru som napr. vcera mala 2 broskyne, predvcerom ciste ovsene vlocky s vodou a pod. Proste veceru som velmi zredukovala, predtym som bola schopna jest aj o 10-11 vecer. Sprvoti mi to velmi chybalo poriadne jedlo vecer, citila som sa stale hladna a stale som myslela na jedlo, donekonecna som premyslala co budem jest na druhy den a uz som sa na to tesila. Kamoska mi hovorila, ze na to si zvyknem a mozem povedat, ze mala pravdu. Este to nie je uplne 100% ale zvykla som si, uz ma netrapi taky strasny hlad vecer. Sprvoti to bolo tazke, bola som tak strasne vecer hladna, ze som nedokazala ani zaspat a nakoniec som si predsa len nieco dala. Teraz, ked som moc hladna dam si trocha ovsenych vlociek s vodou a hlad to zazenie.

poldecak

to jako tvaroh je jediná možnosť ako schudnúť?? treba jesť všetko, v malých množstvách a neriadiť sa hentakými debilnými diétami.

Sisi092

to sa dalo povedať aj milšie . No čítala som volaco na nete a ten tvaroh neni dobrý na chudnutie..ach ja uz neviem co mám jesť vobec do riti ..