Plucne chlamýdie u detí

Príspevok v téme: Plucne chlamýdie u detí
petikaa

poprosim o radu..moje dcery maju pozitívne plucne chlamýdie...preliečene boli klacidom na 10 dni..ale problémy pretrvavaju hlavne u mladšej dcérke (4r).Viem že tieto bakterie sa liečia minimalne pol roka ATB..len bojim sa dat na takuto liečbu u malych deti..mate skusenost niekto pri detoch? A aku davku ACC možem podavat dcerke na neustaly kašel?davam jej solmucol 200mg dva krat denne..olej z grepfruitovych jadierok..vit.c 1000mg..staršej dcere(9r) davam oreganovy olej 1kaps.denne...vit.c a ona ma este pozitivnu aj boreliozu...dakujem za kazdu radu.

RNG

Aj carvacrol z oreganoveho oleja moze pomoct, dospela davka je 3 x 200 mg carvacrolu.Najma na chlamidie pneumoniae=plucne

RNG

ATB potlacia boreliozy a chlamidie z bakterialnych foriem na vnutrobunecne parazity, sice menej aktivne, tazko zistitelne ale zostanu v tele a znizuju imunitu a sami skodia.
Citricidal, carvarol, NAC, Samento a oleuropein z extraktu z olivovych listov su na to zbrane.Samozrejme brane dlhodobo
Dospele davky su 35 kvapiek citricidalu do litra vody
2 x 600 az 1200 mg NAC
3 x 300 mg oleuropeinu mesiac a potom pokracovat 2 x 150 mg oleuropeinu aspon pol roka
a 2 x 20 kvapiek Samenta/prima una de gato

vitavi

Naštuduj si fakty o prekyseľujúcej strave. Pokiaľ budeš dávať deťom kyselinotvorné a zahlieňujúce potraviny, všetky parazity v tele budú mať priaznivé podmienky na rozvoj a všetky kapsule, jadierka im pomôžu len na krátko a problém sa bude vracať, alebo pribudnú nové problémy.
Najhoršie pre ne sú mlieko a mliečne výrobky, sladkosti a živočíšna potrava okrem rýb a chémia.
Deti potrebujú hlavne obilné kaše, zeleninu, strukoviny semienka a niektoré doplňujúce potraviny. Je ich toĺko druhov, že vytvoríš chutný a pestrý jedálniček.