3 dni po menštruácii

Kvety zla

juraj - jasne, ona si bude kontrolovat bazalnu teplotu a pozerat sa ako vyzera cervikalny hlien aby vedela ci ma plodne a neplodne dni ked nevie ANI POUZIT KONDOM.
plodne a neplodne dni su blbost ako pisem skoro vsade, spermie dokazu prezit az do 7 dni v tele zeny, cize... tri dni po skonceni menstruacie to je cca 7-10 dni od zacatia cyklu, tym padom nie je problem aby si spermie pockali na "plodne dni" (ktore su u kazdeho individualne ale ved dobre ked sa chcete ochranovat "plodnymi a neplodnymi" dnami) v strede cyklu cize na 14 den pri menstruacnom cykle ktory trva 28 dni.

Juraj245

Tak teoreticky by si nemala byť.

3 dni po menštruácií je prevažne neplodné obdobie, bolo by dobré keby si si kontrolovala kvalitu hlienu / teplotu aby si si bola istá.

Keby sa neurobil predtým tak sa nič nedeje, ale takto sa do teba spermie pravdepodobne dostali ak bol v tebe dlhšie ako "pár krát".

Ale moc by som sa toho nebál, tabletka ti zničí cyklus, ale budeš zasa kľudná.

Kvety zla

Tabletka po (escapelle) sa da pouzit do 72 hodin od posledneho pohlavneho styku - v tvojom pripade (ak nechces byt urcite tehotna) by som ju uzila.

lilyianka

v podstate by si nemala, lebo je mala pravdepodobnost ...ale nikdy nevies ..takze 100% ti nikto nepovie, že tehotna nie si ..resp. že nebudeš .... kup si test, ale samozrejme až ked ti nepride menzes ...
lebo sú tu aj také "macherky" čo si test robia pár dní po sexe ....

trago

Preco si mu to dovolila ho tam strcit naspat?
Ak mas pravidelnu menstruaciu, tak by si mala byt v tom case neplodna, ale to ti nepovie nikto presne. Kup si tehotensky test a popytaj sa v lekarni, po akom case ho mozno pouzit, to je jedine, co ti teraz ostava, aby si ostala kludna.