Pálenie pri pohlavnom styku

Príspevok v téme: Pálenie pri pohlavnom styku
uzulienka1

Hľadám ozajstného odborníka-čku, ktorý pomôže. Môj problém začal asi tak pred 2 rokmi. Mávala som časte mikózy aj 2x do mesiaca. Lekár mi dal lieky, ktoré zabrali - nezabrali. Teraz už mikózy pominuli, ale mam problém stým, že môj sexuálny život je veľmi bolestivý. ( v podstate už neviem, čo je to milovanie bez bolesti) Doktor vylúčil zápaly, mikozy - mám porušenú mikroflóru v pošve a nevie mi pomôcť. Vedeli by ste mi nejakým spôsobom pomoct?
Ďakujem za Vaše reakcie

tieztenprobl

ahoj aj ja sa už rok trápim a poviem ti že asi už týžden som že ok... zistila som že tie infekcie sa mi vracajú vždy po menzese a po sexe jednoducho stále u gynekologa stále nejaké tabletky a stále dokola.... vieš čo mne pomáha? kupila som si na intimnu hygienu canest... ten sa mi viac páči ako lactaci.. a kupila som si multigyn activ gel.... vždy po menzese ale 4x si ho podávam aj po sexe a zatiaľ klop klop nemám nič ... treba vylučiť sladké a začať veľa zeleniny fakt si daj dva týždne že nič ani pečivo nič sacharidové .... prajem veľa šťastia nech ťa to upustí veľmi rýchlo :)

house

Mal by pomoct vaginalny vyplach COLGIN dostanete v lekarni obsahuje vytazok z Aloe vera a a cajovnika australskeho a a ine zlozky, dolezity je aj acidofilus.Niektore zeny si davaju do posvy biely jogurt.

house

No vidite a ciganky take problemy nemaju a ani hygienu nemaju skoro ziadnu, HAK a jeho neziaduce vedlajsie ucinky, ktore narusaju prirodzenu mikrobialnu i chemicku rovnovahu v posve (PH).

redka

Matway mas v tom trochu chaos. Ved mykoza = premnozena candida a nie jej sprievodny jav.

Angie ak beries hak tak ta ti v posve vytvara prostredie, ktore sa paci vselijakym pliagam. Odporucam vysadit. A nasadit lokalne probiotika do posvy + oralne a celkovo popracovat na zvyseni imunity.

matway

Bludy s psychikou!!!!Bolesť spôsobuje zas a ten istý problém! Je to parazit! Mykóza je sprievodným javom pri Candida Albicans, daj si ju diagnostikovať!

Maja...

Ahoj,no môže to byť teda dosť nepríjemné,ale tak keď možno berieš HAK tak možno s toho,alebo s kondomu,že či nie si alergická alebo niečo podobné,alebo si naozaj uprav stravu,zlepšenie môže možno nastať aj potom.

Angie444

Ja mám taký istý problém. Už som z toho zúfalá, mne stále nachádzajú v moči ureaplazmu, ktorá mi prechádza aj do pošvy. Liečili sme sa obaja s partnerom nakoľko je to nákazlivé a opätovné kultivačné vyšetrenia boli negatívne.

No pálenie a bolesti pri styku mám stále, dokonca minule po pár minútach sexu som začala trochu krvácať. Máte s tým niekto skúsenosti?

uzulienka1

Nemyslím, že je to psychický problém. V podstate ja nemám problém s milovaním - mám problém s bolesťou, ktorú potrebujem vyliečiť a hladam dobrého gynekológa, ktorý lieči aj komplikovanejšie stavy.
Sam doktor povedal, že nevie ako mi ma pomoct, ale stále ked som za nim prišla videl , že v pošve je nejaký zápal.. dal nejaké lieky, stále odpovie, že je sucha sliznica.??A čo ďalej?? Proste brala by som lekára, ktorý sa bude snažiť urobiť maximálne vyšetrenia, aby všetko vylučil:(
Rada by som ho zmenila, ale tu naokoli, čo som sa pýtala - žien a mali nejaky komplikovanejší problém tak nepomohli:(
Ja nechcem zhadzovať svojho
lekára, ale proste asi pomoct nevie.

Skúšala som aj prírodne probiotiká - pila som 2 mesiace na lačno acidko, jedla som aj probiotika.
Skúsim ist na tie zeleninové šaláty - ďakujem za radu.

No partner - vraj netreba, ale keď som mala mykózi, určite sa natrel canestenom.

Alergická na latex nie som, pretože nepoužívame kondóm - beriem antikoncepciu. Samozrejme skúšame aj lubrikant ale zatiaľ nepomáha. V dávnejšej dobe bola bolest len zo začiatku a postupne sa to uvoľnilo, ale teraz sa to neuvoľni vobec:((