Zo dňa na deň ma neľúbi

Príspevok v téme: Zo dňa na deň ma neľúbi
chlolik

Dobrý deň, s priateľom chodím pomaly 3 mesiace,začali sme ako kamaráti. Je to už polrok. Na začiatku vzťahu bolo všetko krásne ,trávili sme spolu všetok voľný čas,chodili sme von,v škole sme boli cez prestávky kedže je z vedľajšej triedy,ked sme neboli vonku tak sme si písali .. proste krásny vzťah. Poznali ho moji rodičia a mňa jeho. Samozrejme malým hádkam sme sa nevyhli ani my , ale rýchlo to prešlo. Teraz po čase zo dňa na deň mi povedal že chce pauzu , že chce nabrať sily lebo sa mu nechce chodiť každý deň von a kedže je veľký milovník pc hier ,tak som to pochopila že chce čas aj na to. Pauza mala byť týždeň- žiaden kontakt ,nič. Pre mňa to bolo veľmi ťažké ,kedže sú matury a máme voľný týždeň. Ubíjalo ma to a začala som byť histerická. Po troch dňoch pauzi sa mi napísal že sa chce rozísť,pýtala som sa prečo, on mi odpovedal,že už ma neľúbi,že ho už nepriťahujem, a páru dni pred tým mi vravel že somako magnet. Veľmi ma to zobralo ,kedže ho neskutočne ľúbim, nechcem sa rozísť .. tak máme stále pauzu a ja len čakám či sa mi ozve a ako to bude pokračovať,či je to len nejaké jeho vnútorne zlyhanie a presvieča sám seba že ma neľúbi alebo sa to zmenilo zo dňa na deň.Každý deň pol roka sme boli spolu alebo v kontakte a city nezmiznú len tak,už neviem čo mám robiť. povedala som mu, aby sme začali od znova a pomaly,ale on nechce ísť so mnou ani von,prieči sa mu to. Bojím sa že odíde už navždy.

erdogan

nuz omluvam za gramatiku nie som slovak,dakujem.
My sme boli spolu Adrianou 9 mesiacov a stoho 3mesiace len hadky a nechapanie ako mohla povedat vetu ,,rozhodla ta nemilovat",nuz to je krute,volila zaujmy a zaluby,co to bolo? Zalubenost,po case prejde.,ALE ak sa jedna o lasku tak to vydrzi lebo vztach nie je len o sebeckosti,vypocitavosti a ege ale o obetach,a vytrvania vnej...tasko som to zvladal,treba to polozit a ver mi,ci chces alebo nie osud ide dalej,neostan zamrazeni,zi tvoju zivot. Toto je skola.

Agnes998

A takehoto chlapa chces? Co ta jeden den chce, dalsi nechce a tak stale dokola? Evidentne nevie co chce, je nezrely. Ked ta nema rad taku aka si, je zbytocne sa pretvarovat a tvarit sa, ze ta zaujimaju hry, to ti nevydrzi navzdy. Tazko budes stastna s niekym pri kom nemozes byt sama sebou.

sorryk

chlolik, pocuj, viaceri ti tu napisali kde moze byt problem, takze ja sa tomu venovat nebudem. ale co ti musim napisat, to sa tyka tvojej gramatiky. nechce sa mi verit, ze si v maturitnom rocniku. to je desne, tolko hrubiek v tvojich prispevkoch, to by neurobil snad ani ucnovak. myslim ze by nezaskodilo troska sa venovat skole, na lasku mas este cas, ked dobehnes zameskane ucivo.

chlolik

Už mám na neho techniku, napísala som .. a žiadne citové výlevi .. len tak zľahka , čo robí ( hra) a začala som sa ho vypytovať na hry, to čo ho baví .. pekne sa rozpísal .. a ide to .. pomaly ale isto :))

Vojtoo

hm, tak ak nehra hry a si si ista ze nie je zavislak, tak mu daj 2-3 dni, ci max 5 dni a potom mu napis, mozno ma len mood swingy a (vykyv nalady) a proste potom ta zas bude chciet. s utaki ludia, a nemozu za to, proste su taky..

chlolik

teraz keď máme pauzu tak nehraje hry a ide na bicykel,ide k rodine ,len tak s kamarátom ... kebyže je sám tak dakde chytal depky kedže je citlivý a nevie čo chce... a napísal mi poobede ,že sa nechce rozísť a včera večer ešte napisal na rovinu že chce. On nevie čo chce. Neviem čo mám očakávať kedže mení názory z dňa na deň.

Vojtoo

aby som prispel nieco relevantne..
tiez som byval taky PC hrac, kludne 12 hodin denne :D
ale mal som na to aj svoj dovod..
od takeho tazko mozes cakat nieco, lebo stale ma hlavu v hrach, atd..
a pokial je to nabeh na zavislost, tak to bude vyhaldavat stale, nebude sa vediet odtrhnut ..
skus ho pozvat na stanovacku na tyzden, co povie.. :D
PC hry su proste blbost, co si budeme klamat..