Uniformita

Lulita

lost - nemusela byt namyslena, ze sa nechytila, mne sa tiez nechce usmievat a vracat pohlady 50tim chlapom denne, nemusi mat kazdy na to naladu, na co ty, to si musis uvedomit

Lulita

mam dlhe rovne vlasy odkajziva, lebo sa mi to paci :p ale balerinky nemusim, obliekam si to, co sa MNE PACI a v com som pekna, je mi jedno, co nosia ine

mne sa zase nepacia niektore sialene outfity zo zahranicia, kilo namarkov na ruke, sukne, ze s nimi zametaju ulicu a k tomu parka - strasny kusok

Sejla

Vojto to som rada:)
Ale vážne, niekto by im mal povedať že to nie je sexy. Som celkom tolerantná voči tomu, kto má čo na sebe, ale polonahý zadok považujem za urážku.

wildwind

Hoci som zena, suhlasim s tymto nazorom, hoc to ani nemam v plane, ale ked som na ulici, neda sa prehliadnut ta neskutocna podobnost takmer kazdej mladej devy. Vsade je to iba sacko, pod tym nejake dlhe tricko, leginky, balerinky, okuliare na celej hlave a kabelka na zapasti. Neda sa si to nevsimnut.
Uznavam, ze balerinky pre niekoho mozu byt pohodlne preto ich nosi. Ale na tom zvysku, to je ciste kopirovanie a odkukavanie od inych. Mozno mam taky nazor aj preto, lebo pre mna nic z tohto tu neplati. S kabelkou na zapasti si pripadam ako krava, navyse je to strasne nepohodlne, tazke a prakticky celu jednu ruku mam "obsadenu", nemozem si to zavesit ani na plece. V balerinkach sa tiez necitim dobre, pripadaju mi smiesne, ale to preto lebo nie som na ne zvyknuta a ani sa nechystam si na ne zvykat. Ja, ked si vsimam, tiez suhlasim s tym, ze vsetci chodia zmraceni az tak, ze to posobi namyslene a u niektorych je to cisty zamer, pozerat sa "hnusne", lebo aha kupila som si nove to a hento, tak uz som nieco viacej, a musim to dat dako najavo a pritom som to odkukla od inej, ktora to mala skor a bolo to neskutocne cool, tak som si to musela kupit aj ja.

No ale zasa na obranu tychto dievcat, casto v sebarealizacii obliekania mozu byt prekazkou financie. Totiz, vela ludi by sa tuzilo obliect podla seba, ale nemoze, lebo bud sa to neda na slovensku lahko zohnat alebo je to pridrahe a preto si radsej kazdy kupi to co sa predava vsade a za lacny peniaz. A potom to tak vypada..len skoda, ze to vie aj tak pozmenit charakter cloveka.

Vojtoo

Sejla
haha, presne!! :D
asi uz nemaju co na seba natiahnut a musia sa ukazat, ze aj spodne pradlo maju znackove :D

Sejla

Ja mám jednu otázku, ktorá ma trápi už dlhšie. Niektorí muži nosia gate tak stiahnuté, že im vidno pol zadku. Myslia si o sebe, že to je sexy, napríklad ako keď má žena veľký výstrih? Alebo prečo to robia, nepripadá mi to zrovna pohodlné. Teda pre nich a pre okolie už vôbec nie.

Zmatenyyyy

Natom som sa zhodol aj ja s kamosmi keď sedavame na terasách kaviarni a sledujeme ženy ako chodia oblečené.

Mimulus

Súhlasím. Nič nie je horšie ako uniformita a keby sa to dialo len v obliekaní ale už sa to deje aj v správaní čo je veľmi smutné.