Každé rande odmietam

Príspevok v téme: Každé rande odmietam
Monika_7

Som celkom antraktívna baba, no mala som dlhý vzťah, ktorý sa už pred vyše rokom o pol skončil takže na rande s niekym iným som nechodila vlastne nikdy. Ešte dnes ked si spomeniem na byvaleho, príde mi smutno. No ale snažím sa s tým bojovať. Chlapy ma pozívajú na kávu,do kina alebo len tak sa prejsť. No ja si vždy nájdem dáku výhovorku prečo sa mi nedá aj ked sa mi dá. A popritom viem že by mi to dobre padlo, kedže sa cítim taká sama. Neviete mi poradiť ako sa premôcť a ,,nebáť alebo nehanbiť,, sa z niekym iným ísť na rande. Popritom by som sa chcela opäť zalúbiť, ale takto si niekoho nenájdem.

Prezývka

Co tak si najst nejake hobby a nejako tie vztahy a nutene randenie nesilit? Pri takom hobby sa da dost solidne zacat novy vztah zalozeny na spolocnych zaujmoch nie len pri bezduchych a trapnych vysedavackach pri kave.

agartio

Monika... ja ti nedoporucujem robit to nasilu. Niekde v hlbke seba mas problem, ten strach ani hanba tam nema byt.
Neda sa to vyriesit nasilu prekonavanim sa. Ten problem tam ostane. Nejde o to byt zadana. Ale mat fungujuci vztah.
Hladaj, v com je ten problem. Aby ti fungoval vztah, musi ten problem uplne zmiznut, teda k dotycnemu nesmies citit strach, ani hanbu. Ma to plynut same. Vtedy aj najdes fungujuci vztah. Dokym budes chodit na rande nasilu, najdes len tie nefungujuce.
Nesnaz sa zbavit samoty. Snaz sa pochopit samu seba. Niekedy clovek musi byt dlhsie sam, aby dozrel, spoznal sa. Iba clovek, ktory sa spozna a ma sa rad, moze mat fungujuci vztah a taky clovek ma sebavedomie, neciti hanbu ani strach.
Iba tak ti budu fungovat vztahy.

Monika_7

Niesom z Košíc :D No dodnes v povedať prestný dôvod, ale asi chcel zmenu, bolo už aj veľa hádok, no aj tak som to až tak nechápala, lebo sme boli perfektný pár, úplne sme sa doplnali, Preto to bolo pre mna také ťažké a teda aj je, lebo si vždy poviem že už si nikdy asi nebudem rozumieť s chlapom tak ako s ním. No a on si našiel priatelku asi mesiac po rozchode, takže ma asi až tak nelubil ako som si myslela

fero11111

ked si z kosic mile rad si tu kavu stebou dam :D pomozem ti to premoct :D v provom rade zabudnut na byvaleho a preco ta vlastne opustil?

Monika_7

Ved ja viem, sme len ludia..ale moje prvé myšlienky nech sa jedna o čo kolvek su vždy negatívne. A ja viem, že to je chyba. Asi aj preto mi tieto myšlienky bránia ísť s niekym von..Musím to zmeniť

lilyianka

prečo by si sa mala znemožniť? musíš myslieť pozitívne a nie hneď mať negatívne myšlienky .pozri každému sa sem tam stane trapas a čo .. veď sme len ľudia nie? :)

Monika_7

No ano máte pravdu. Musím sa prekonať a mala by som byť rada že ma niekto vôbec zavolá, hádam sa neznemožním, musím s veriť!

mayday

Ale ked to budeš odkladať a sedieť doma, tak sa to nezlepší, chce to cvik. Časom sa otukas A budeš prirodzenejšia. Pôjde to ľahšie ako si myslíš. Ale choď len s takými, ktorí sa ti aspoň trochu páčia.

lilyianka

myslím, že by bolo horšie, keby si sem písala, že ťa nikto von nepozýva ..čiže sa musíš nejak prekonať, najprv to bude ťažšie, ale neboj časom to už bude v pohode ... vieš koľko dievčať by bolo rado, keby ich chlapi pozývali von? tak neváhaj a konečne choď, prekonaj sa ..

Monika_7

V prvom rade ďakujem za opravu chýb :)) a teda aj za radu, len ja som aj trošku hanblivá a bojím sa, že sa kvoly tomu znemožním. Celkovo si neverím, neviem sa uvolniť a byť sama sebou..