Serum na rast obocia a mihalnic

Fefelanka

Tiež som rozmýšlala, na základe čoho sa robia tie rebríčky, ako napríklad tento www.nasezdravie.sk. Som napísala do redakcie toho webu a bolo mi povedané, že také rebríčky sú zostavované na základe recenzií, hodnotení užívateľov, ankiet, odporúčaní pracovníkom predajne atď. často majú spätnú väzbu z obchodov, ktoré im ževraj povedia, ktorý produkt ludia nakupujú opakovane, niektoré produkty vrátia ako neúčinné. ževraj do toho vstupuje veľa faktorov.
Ja tieto rebríčky beriem tak, že niekto si dal tú námahu, preštudoval si ponuky, zloženia, recenzie na heureke a potom spravil taký výber top produktov.

Michelle035

Ja som vyskusala Hair plus a teraz mam Taliku. Na internete je popisanych kopa rebrickov, ktore sera su najlepsie.. ale je to vsetko iba marketing.. Za seba mozem povedat, ze Talika serum na mihalnice je skor taka ze vyzivuje.. nemala som z nej cervene oci ale zasa ani hustejsie a ani dlhsie mihalnice.. cize podla mna uplne onicom. Hair plus.. v tom musi byt urcite nieco chemicke.. lebo z toho narastli mega dlhe mihalnice.. ako krasne, ale za cenu cervenych viecok a rezajucich oci.. Skusala som aj ricinovy olej s E vitaminom a kokosovym olejom a tiez vobec nic.. :( Tak tolko su moje skusenosti... :) asi sa zmierim s mihalnickami takymi ake ich mam.. :)

Kontrolor UVZSR

Dobry den Lerute.
Na strankach mate uvedene, ze predavate vyzivovy doplnok Hair and Nails by Miralash.
Nemame ho v zozname vyzivovych doplnkov
www.uvzsr.sk
Pokuta za tento predaj je 20.000,- eur.
Dakujeme za vas podnet na riesenie.

ivanatim

Gigalash? Ste vsetky normalne? Ved to je to lacne smejdove serum z cinskej alibaby robene na objednavku :D urobia vam ho v obale aky si nadiktujete za 20 centov a potom uz len veselo zarabate na blbych ludoch :D Ludiaaaa, nebudte taki hlupi, naletite na vsetko, ach jaj...

HeHeHe

To ludia na vzajomnu komunikaciu musia vyhadzovat taketo nehorazne sumy. Ze vraj SER-UM. Stacilo by schovat zrkadlo.

leaael

Zbytocne predrazene hluposti, serum Eveline mi spravilo rovnaku sluzbu, obocie a mihalnice po 3D mam uzasne. A stoji par eur

Facederma

Velmi jednoducho, lebo s tym mame dlhorocne skusenosti - sme na trhu od r. 2011 a kebyze nase serum bolo zle a neucinne tak ho vo velkom od nas neodobera Marionnaud a FAnn parfumerie :)
Hlavnym problemom je zla aplikacia v snahe rychleho rastu to zakaznicky zvycajne prehanaju s mnozstvom aplikacie - serum je tak ucinne, ze ho treba pouzivat iba vo velmi minimalnom mnozstve a tym padom aj velmi dlho vydrzi a jeho cena tomu zodpoveda ako aj kvalite. My sa uz nepotrebujeme zviditelnovat vo forach a nahanat zakaznikov individualne. HairPlus od nasej firmy uz totiz dokazal, ze je najlepsim produktom na rast mihalnic a obocia na nasom trhu :)

Hodulka

Tak to by som chcela vidieť ako vyriešia k tvojej spokojnosti, že si alergická na sérum :-D Ja presne pre toto používam len antialergické sérum Gigalash po zložení umelých míh.