Problém s očami, alebo s opicou ktorá je trvalá a pritom nepijem.

lipican

ešte doplním že 14 rokov sa venujem posilnovaniu. A posledný rok som prvý krát začal brať aj protein a aminokyseliny. Už ma napadla aj to že či je možné mať alergicku reakciu na protein. Rozmýšlam čii to mam uplne vysadiť.

lipican

E-dot.com Teplotu je stále v poriadku. Bral som šesť týždňov Flonidan na alergiu. Ale nijaké zlepšienie som nebadal skôr naopak, večer so užil tabletu a cely deň potom som bol ešte viac ospalý a unavený, po vysadení to ustúpilo. Bral som ešte antibiotické kvapky do očí ale tie nezabrali na zápal tak mi nasadila očná kostikoroidy v kvapkách celkovo 2x po štyroch dnoch a masť Tobradex /kostikoroid/ na dlhšie. A ešte livostin neobmedzene s tým že časom ho musim prestat užívať tiež. A trvá to od februára tohto roka. Ale ten pocit únavy, nervozity, netešenia sa z ničoho mam už rok, len to nebolo také intenzívne a myslel som že to zo stresu. Slzili mi stále tie oči ale ale neriešil som to lebo mne vzdy slzili. Až keď v tom februári som sa jednonráno zobudil s tým že mam poriadnú opicu, unaveny som bol, spať ma stále ťahalo a pritom som nepil. Šiel som očnej tá povedala že mam silný zápal v očiach. Bol som aj u internistu zobral krv. Povedal mi že mám piť vela vody a že mi v krvi našli nejaký alergén, poslal ma ešte na sono brušných orgánov ale tam mi povedali že som na 100 percent zdravý. Ale ja stále ten pocit opice mám, strieda sa obodobie ked to citim slabšie a silnejšie ale stále ju mám.

lipican

sinus1 áno presne ako píšeš okrem spánku, s tým nemam problem ale to zhoršené videnie / to je že vraj kvôli sekretu ktore vylučuje stále moje oko/ Už som rozmýšlaľ či nemám náhodou Candidu, teda premnožené kvasinky či plesen v sebe, aj som držal dietu, unavu možno takú nemám ale stále problem s očami a pocit že mam opicu.

sinus1

zhorseny zrak, problem so zaostrenim do dialky, unava cely den, zhorseny spanok, zhorsena pamat a koncentracia, pocit "neustalej otapenosti"... ak mas cosi taketo tak to mame uz dvaja.

lipican

Nie netočí ani mi nie je na vracanie. Mám len taký ten pocit ako keby mi niekto buchol po hlave. Taký vyšumený som. Ako keď pozeráš do blba, jak vymletý. Ale pri normalnej opici to je večer fuč. Ja to mám stále.