Neda sa mi pribrať

Príspevok v téme: Neda sa mi pribrať
menma

dobrý den pred 3-4 mesiacmi do zadu som sa rozhodol že budem chudnút a budem sa stravovat 5x denne v menšých davkach za 3 mesiace som schudol 12 kil takže zo 75 kg som mal 63-64 doktorka mi povedala že už dalej nemam chudnut tak som sa prestal stravovať 5x denne a jem hocikedy a hocičo pribral som na 66,5 a teraz vobec nejdu kila hore a jem hocičo sladke,pečene proste všetko okrem čipsov a čokolad.. ale dakedy mam rano 67,4 na druhy den 66,7 na treti den 67,0 a stale takto sa to kive chcel by som pribrat kusok lebo sa bojim že ide o nador a preto nemožem pribrať nevie niekto čim by to mohlo byt ? že by som mal zrýchleni metabolizmus ? prosim poradte pretože ma to dost štve že ta váha si robi čo chce.. chodim tiež k doktorke u ktorej sa vážim a dakedy mam 66 dakedy 67 čiže ide mi to na nervi a bojim sa že mam nejaky problemy mam len 16 rokov.. prosím poradte o čo by sa mohlo jednať.

menma

aha tak dik za info no len ma to celkom hnevalo hlavne to o tom nadore celkom aj vystrašilo kam toto speje už aj deti strašia doktori aby hned od mala žraly milioni liekov.. dik ešte raz

FDSFe

Praveze ked sa ti pravidelne meni vaha, tak je to dobre. Je tam vela faktorov preco nepriberas, podla mna mas vacsi vydaj energie ako prijimas...je to jednoduche, za to, ze jes vela neznamena, ze aj priberies, z niektorych jedal priberies z niektorych nie. Ak rapidne nechudnes alebo nepriberas tak je to dobre, ak ti kolisa vaha tak je to dobre...zle by bolo keby si rapidne chudol alebo priberal.

odpovedam

Tak doktorka ta mala vysetrit, ci si zdravy a nie ta nalakat, ze mozno mas nador. Chod na vysetrenia. Az potom patraj, preco nepriberas.

menma

no pretože doktorka si mysli že som schudol pomocov nadoru pričom som sa stravoval 5x denne v manšich davkach problem je že po schudnuti ma ist faza udržiavania sa čiže stravovat sa 5x denne len už jest viacej ako predtim ale ja jem uplne čokolvek a neviem pribrat pritom človek čo schudol lahko tie kila može nabrat s5 lenže mne tie kila ani nejdu hore iba kolišu a to jem aj sladke atd.. preto sa bojim či neni navine nador alebo nejaka choroba

odpovedam

nerozumiem, preco si chudol a preco zrazu chces pribrat? A dalej nerozumiem, z coho vyvodzujes, ze mas nador...