Ako to brať?

Príspevok v téme: Ako to brať?
AdamJ

Mam priatelku, ktoru nadovsetko milujem. Ked sme spolu zacali povedala mi, ze by to rada niekedy skusila so zenou. Uz sa tak aj stalo. Bolo to s jej kamaratkou. Povedala mi ale, ze cakala od toho viac a ze sa to neda porovnavat so sexom so mnou. Mam to brat ako podvadzanie, alebo nie ? Chvilku som ostal zamrznuty, ked mi to povedala, ale v podstate mi to ani nevadi. Chcel by som poznat vas nazor, ako by ste sa zachovali ?

Kvety zla

ja si myslim ze ti to vadi, ale kedze sa v sucasnosti povazuje bisexualne spravanie u zien za pritazlive, nevies sa rozhodnut ci na to mas pravo alebo nie. ano, mas na to pravo.
to ze ti povedala na zaciatku vztahu ze mozno raz by chcela mat sex so zenou neznamena ze k tebe bola ferova a otvorena a uprimna ked k tomu sexu doslo. mali ste si to vydiskutovat pred tym nez to spravila, a nie ona ti povie nieco ze teoreticky sa mozno nieco stane a po troch rokoch na tom kona s tym ze "ved som ti povedala ze sa nieco take moze stat". keby ste sa o tom vopred porozpravali a ty si jej dal volnu ruku s tym ze si moze sexovat s holkami kolko sa jej chce, to je ine - to by bolo v poriadku. ona ale sla poza tvoj chrbat a podviedla ta. o tom je podvod. ked sa nieco robi potajomky. to je jedno ze sa ti s tym po tom priznala, klucove slovicko je tu "po tom".
nehovorim ze sa s nou mas kvoli tomu rozist. chcel si vediet ci to je nevera. ano, je to nevera, je to podvod, je to klamstvo. a tak k tomu mas aj pristupovat - ze sa s nou o tom porozpravas. lebo ked jej to teraz lahko prejde, bude si mysliet ze moze taketo veci (a mozno aj s chlapmi) robit stale - lebo ved ked sa jej to nepaci a nasledne ti o tom povie je to v poriadku.

TinaM

Adam, co tu riesis? Kazdy ma vlastny nazor a postoj a ten aplikuje vo vlastnom vztahu. Ak tebe to nevadi, tak naco to riesis? mozes dostat dve odpovede-ano, je to nevera alebo nie, nie je to nevera a nevadilo by mi to. Takze co vlastne od nas cakas? Bud vies, ci ti to vadi alebo nie, alebo si chces spravit nejaky priemer z odpovedi a podla toho sa zachovat?

AdamJ

Zahodit koli tomu skoro troj rocny vztah ? A povedala mi to, ked sme spolu zacali. Teda, varovala ma, ze by sa nieco take mohlo stat.

Kvety zla

ako podla mna je to podvadzanie - mala ti o tom povedat dopredu, s tym, ze sa ide vyspat so svojou kamaratkou a co si o tom myslis, ci s tym suhlasis, ci by ti to vadilo. suhlas si nepytala, jednoducho ta podviedla ale je to predsa v poriadku, lebo sa jej to nepacilo. je to take iste podvadzanie ako keby ta podviedla s chlapom, len v nej nebol cudzi penis.

AdamJ

Keby to bolo s chlapom, nieje o com. V tom momente je po vztahu. Taku neveru by som neakceptoval. Ale s inou zenou mi to az tak nevadi. Vlastne ani neviem preco sa na to pytam, ked mi to nevadi :D

lilyiankaa

predstav si inú situáciu, že by ti to povedala, ale s tým, že ju láka nejaky iný chlap .. kvôli niečomu .. spravila by to s ním a povedala ti, že veď sa jej to nepáčilo ... a ty by si len sucho skonštatoval, že už to teda neurobí??? to isto nie!! je to zvláštna situácia ..

AdamJ

Tak, vo vztahu si hovorime uplne vsetko. Radsej, ako sa klamat. Ale ked povedala, ze to nebolo take dobre, mozno to uz nikdy skusat nebude.