Odmieta sex po krátkom čase chodenia

Príspevok v téme: Odmieta sex po krátkom čase chodenia
whatTHEfuck

s priatelom sme spolu iba 3 mesiace z toho máme len 1 mesiac sex, lebo prvé dva mesiace som nemohla s nim spať (zápal, potom problem so stratou panenstva) a teraz po mesiaci sexu, začal odmietať..nechápem prečo a ked mu píšem na FB že som nadržaná tak mi napíše aby som si strčila svietnik alebo zapla porno..som strašne zúfalá pretože toto akurat robia manželia po dlhých rokoch spolužitia ale po 3 mesiacoch to čo jeee? ale inak ma má rád a všetko, podvadzať ma nepodvádza a on už nie je decko žeby mu išlo len o to aby ma pretiahol 5-6x a hotovo..už sa s tym skusim vyrovnať ale absolutne neviem ani kedy má na to chuť..ako spoznam či to chlap chce? on mi zatial nadržaný nikdy nepripadal, akoby som ho do toho nutila ja..2 mesiace som chodila ku ženskému riešila som toto aby som mohla stratiť panenstvo a dať mu to čo chce a teraz ked už môže mať, tak to odmieta..toto akože čo je? necítim sa vôbec príťažlivá, čo sa tyka mojej osobnej hygieny tam dolu sa furt holím takže s tym nie je problem a nie som ani tá najškaredšia na zahodenie ale nechápem prečo to nechce

0vecka

2 Tinoviacka to su take silacke reci na nete... podobne ako chlapi co vypisuju ako by dali niekomu na drzku .. v skutocnosti by to asi inak vyzeralo

Tinoviacka

no s vetou s tym svietnikom by u mňa totalne skončil, po 3 mesiacoch, čo ste spolu, ti chlap taketo niečo poevie?? tak po tomto by som mu poriadne vyčistila žalúdok.
Určite sa s ním o tom porozprávaj osobne ako ti tu tiež radili, FB nič nevyrieši pamätaj, určité obdobie naňho netlač so sexom, a potom sa skúste stretnuť niekde inde ako u vás doma s presklennými dvermi ;)

orol

Je vidiet, ze su tu damy s velkym D, ktorym vyslovujem uctu a obdiv a pred ktorymi sklanam dole klobuk. Zelam im vsetko dobre.

Chalice

Agneska, ja som zena, keby nieco. A zato, ze ty rozhodis nozickami asi v prvu noc od zoznamenia je tvoj problem. Kazdy ma ine zasady. Aj medzi muzmi sa najdu taki, ktori nechcu zenu radodajku. Co by si si pomyslela ak by si bola muz a zena ti navrhla sex za kratky cas od spoznania sa? Co ak tak navrhla uz takym 15 pred tebou. Stala by si onu este ak by si bola muz?

Agnes998

Mam pocit ze niektori tu prispievajuci pani su velmi skoro narodeni a maju podla toho nazory (zena sa ma nechat nekocene dlho dobijat, nema sama zvadzat chlapa, nema pravo mat chut na sex, ma sa sexu vsemozne vyhybat, vyhovarat sa na migreny, atd.). Toto fungovalo mozno pred 100 rokmi ale medzi dnesnymi mladymi aj chlapmi urcite nie. Uz davno neplati, ze zena, ktora ma chut na sex je skazena pobehlica a mala by sa za seba hanbit. Zijeme v roku 2013 hallooooooo

chalice

Uplny suhlas s prispevkom od winki a orla, prilis rychlo si mu dala co chcel a pravdepodobne ta ani nemusel dobijat, aby to dosiahol. Uz si sa mu prejedla a ide dalej.
Nehnevaj sa, ale kolko mas rokov ty a on? Mne pripadas ako nejaka nadrzana k***a. Takto sa vacsinou spravaju muzi a muz predsa nechce muza, pokial nieje inak orientovany. Mala by si pribrzdit aj ked uz je u neho nulava sanca, ale tak ponaucenie do buducnosti mas. Zamysli sa nad sebou.