Bradavice na nohách

otko

Ja mám s liekom AMP CARE veľmi dobrú skúsenosť. Syn mal bradavice na nohe v hojnom počte a na rukách mal také väčšie a veľmi mu zavadzali. Pol roka sme sa trápili s vypaľovaním dusíkom a natierali sme všeličím možným....
Už ma to prestalo baviť..Vtedy som tu ,na tejto stránke našla informáciu o tomto lieku. Kúpila som dve balenia a podávala som jednu tabletku denne.Ďalšie balenie som už nekupovala a nechala som to tak. Asi po dvoch mesiacoch ma syn upozornil, že už nemá žiadne bradavice ani na rukách ani na nohách.
Som vďačná za informáciu o danom lieku.

xixijanka q

mala som bradavicu na prste ruky v puberte. po dvoch rokoch odisla sama.
pred dvomi rokmi som slapla na sklo a vytvorila sa tam bradavica. nevadila kym nebolela. po roku bola taka velka, ze mi ju ziaden bezne dostupny roztok neznicil. skusila som laser (blbost), tekuty dusik (bolel, tri krat) a nic.. a potom to nejak samo odislo (aspon to tak vyzera zatial. mozno sa mi o pol roka objavi znova??
vraj si treba dat dokopy imunitu pred akymkolvek odstranovanim bradavic. a hlavne neorezavat (co ja som robila bezne, bo som na nu nemohla normalne naslapnut)
bradavica vznika vdaka HPV virusu, ktory mame v tele. ti co maju oslabenu imunitu su nachylnejsi.
vela stastia

MilanH

Zdravím, vyslovene ich netreba odstraňovať pokiaľ nezavadzajú pri chôdzi, no najväčšia zrada u bradavíc je, že sa pomaličky čím ďalej tým viac rozširujú. každému pomohlo niečo iné, mne ich dlhé roky vypaľovali tekutým dusíkom, skúšal som leptadlo kyselinu salicylovú, máčanie nôh v slanej vode a nič nepomohlo. až keď som začal užívať liek Ampcare. beriem ho raz denne a po polroku mi zmizli všetky bradavice na chodidle. prvýkrát po asi 7 rokoch si vidím neporušenú kožu na celom chodidle. odporúčam, pomohlo mi to priam zázračne