Keď som ho mala nechcela som ho, keď ho nemám veľmi mi chýba!

Príspevok v téme: Keď som ho mala nechcela som ho, keď ho nemám veľmi mi chýba!
MonBA

Nie som žiadna puberťáčka aj keď moje správanie niekedy ukazuje opak. S dlhoročným kamarátom sme si nešli k sebe cestu. On sa do mňa zamiloval a tým aký je užasný milý a zniesol by mi aj modré z neba si získal aj on moje srdce. Boli sme spolu, bolo mi super, no časom som začala rozmýšlať, že či ho naozaj lúbim, normálne som si nevedela odpovedať. Povedala som mu po čase keď som už mala dlhšie tieto myšlienky, že ho asi neľúbim a tak sme to ukončili.
Teraz mi tak nesmierne chýba, keď ho stretnem som celá bez seba, proste stále na neho myslím.
Myslíte, že je to dôkaz toho, že by som ho naozaj ľúbila?
Bojím sa len toho, že ak by sme sa zase dali do kopy, zase by som časom riešila takúto otázku a to nechcem, nechcem mu ublížiť.

jade

Klasika,clovek chce vzdy to co nema :) poznam to z vlastnej skusenosti ak k nemu citis naozaj nieco viac ako len charizmu,pritazlivost ktora ta po case omrzi povedz mu ze sa chces stretnut a porozpravat ale toto dost zalezi aj od toho ako on zareagval na ten.rozchod a po akom case si toto zistila:)

MonBA

Ale ja neviem či je to len sebecká vlastnosť, no možno aj ano, ale to sa ani nedá opísať ako mi nesmierne chýba, stále na neho myslím aj keď si vravím, že nemôžem, ale poznáte to, nejde to!
Chcem ho tak strašne naspäť, ale asi pre to už nič neurobím, kvoly nemu, dosť sa pre mňa vytrápil a teda aj stále sa trápi, no netuší ako sa trápim ja za svoju sprostosť..

daniella7

Až vtedy, keď niečo stratíme, uvedomíme si, ako veľmi sme to mali radi. :)

inak súhlasím s dreamlight, časom príde niekto iný, "lepší" a zabudneš na dotyčného. radšej ho nechaj tak, ak on už zabudol, nenaťahuj ho zbytočne, pretože by to dosť pravdepodobne dopadlo tak isto ako predtým.

dreamlight

to je len klasicka sebecka vlastnost ked cloveku cosi zmizne a povazoval to za samozrejmost tak potom citi stratu. ale nema to nic spolocne s laskou, je to len proste taky majetnicky pud, ze uz nevlastni cosi co vlastnil predtym. to ale prejde s tym ako danu "vec" nahradis inou.