Dilema

Príspevok v téme: Dilema
smutna_l

s priatelom sme mali pred rokom krizu, pre druhu zenu..rozisli sme sa, on bol s nou..o dva mesiace mi pisal ze na mna mysli..a blaba..dala som mu este sancu. cely rok bol super, a ani by sa nic nevyskytlo,len..oni su spoluziaci..no dobre to ze su denne spolu - VS, to by som este prehryzla.. ale tento tyzden su spou aj na vylete..a ked vidim na tych fotkach ze su spolu.. na videaach ze sa spolu rozpravaju..je mi z toho strasne... neviem ci si neuvedomuje ze mi to ublizuje..
verim ze podviest ma nepodvedie,lebo vie ze dalsiu sancu nedostane..a mozno o par rokov sa chceme brat..(on by aj hned,len ja bbudem este len 4tacka na SS)..mna to len neskutocne zerie sa s nou takto bavi,ako naj kamos...

Agnes998

On bol na vylete len s nou ci tam boli ako cela trieda? Pred tym, ako sa dal dokopy s nou ta s nou aj podvadzal? Rozisiel sa s tebou sam, ci si mu dosla na romanik a ukoncila to sama? Preco to potom vlastne ukoncil s tou spoluziackou? Nechala ona jeho ci on ju?

Maoam

Adam Krt ma svojim sposobom pravdu.
Nemyslim teraz konkretne fakt, ze za kazdu cenu uvazovat nad trestnym stihanim, ale to ostatne, co popisal.

Osobne poznam typka, ktory je ale starsi od tohoto tu, ktoreho slecna opisuje a oficialne maval vztahy s dospelymi zenami (alibi) a popritom s prepacenim sexoval s 14-15tkami ako pedagog, takze...

Mozne je vsetko a bohuzial slecna je este naozaj naivna, co vyplyva z jej nizkeho veku a faktu, ze je to jej predpokladam prvy vztah a ona ten vztah berie velmi vazne.

AdamKrt

smutna_l -

nechcem posobit nejak necitlivo, ale okrem smutku citit v teste temy aj naivitu.

Podme sa na to pozriet trochu racionalnejsie.

Pan P. ako Priatel - je na VS, t.j. ma tak okolo 20 rokov minimalne, predpokladam skor, ze bude mat tak 22.

Ty budes o par rokov stvrtacka na strednej, cize vtedy budes mat 18-19 rokov. Dnes musis mat teda minimalne 16-17 rokov a kriza pred rokom, to si musela mat 15-16 rokov. Predtym ste fungovali kolko, mozno este nejaky rok ? To sa dostavame na hranicu 14-15 rokov.

Takze mily pan P. si narazil slecnu na hranici zakona /mozno este pod a podla zakona je pedofil, ktoremu hrozi trestne stihanie/.

Je naivne si mysliet /vzhladom na Tvoj vek sa niet comu cudovat/, ze to mysli vazne a dalsia naivita je, ze keby aj, ze Vam to klapne /v Tvojom veku a on na vyske/, zeby Vam to nejak dlho vydrzalo. Samozrejme, ak nehladas len docasny vztah...

Odporucanie: dokonci si skolu a potom si hladaj vyzreteho priatela, ked nebudete musiet riesit skolske problemy, ale budete mat nejaku perspektivu buducnosti.

jajak

Boze, dievca, toto je tak smutne, ze ti nikto nedokaze otvorit oci :( Podviedol raz, ma to v sebe, bude urcity cas sekat dobrotu a za par rokov to zopakuje. Ja by som nedokazal svoju zenu podviest, lebo by som ju tym velmi ranil a pospinil. Ak by som to urobil, tak by som sa z ucty k nej uz nevratil. Vy baby bohuzial nie ste racionalne a musite to zazit, aby ste pochopili. Dufam, ze to bude skor, nez pridu na svet nejake deti...
Ak sa mylim, napiste tu nejake baby,ktorych podviedol chalan, odpustili mu a ziju s nim stastne aspon 10 rokov spolu (nie kratsie) - som fakt zvedavy, ci take existuju.

smutna_l

vcera som mu povedala,ze mi nieje vsetko jedno..a on nic, zahovoril.. na druhej strane nechcem si pripadat,ako nejaka ziarlivka ateraz ho sledovat nonstop co robi tam a aj mimo toho ich vyletu..
oni to skoncili tak,ze budu kamarati..ale preboha..mna to zoziera

Fleur-de-lis

či si to uvedomuje alebo nie, kto vie..
Ak ti to vadí, tak mu rovno (bez hnevu) povedz, že ti je to nepríjemné, že ti to pripomína čo sa stalo, že mu veríš ale napriek tomu ti to ubližuje a spýtaj sa ho či by sa nemohol snažiť s ňou obmedziť kontakt, že by si si to veľmi vážila a pomohlo by ti to