Bolesti končatín, hlavy.... Čo je príčinou?

Príspevok v téme: Bolesti končatín, hlavy.... Čo je príčinou?
Monka123

Dobrý deň,
Bola by som veľmi rada ak by sa mi niekto vyjadril, poprípade pomohol, poradil, možno je tu niekto koho trápi to, čo mňa.Mám 16 rokov 2 roky ma obmedzujú bolesti rúk a nôh v normálnom živote, nemôžem sa byciklovať s rovesníkmi, behať a robiť všetky veci ktoré robia. začalo to vo februári 2011 bolesťami žalúdka, pocitom na zvracanie, asi v máji nastúpili bolesti hlavy v oblasti spánkov, vtedy som to začala riešiť chodením po lekároch. Bola som unavená, malátna, s neustálymi bolesťami.
Poslali ma ležať do nemocnice a nasledovali série vyšetrení, všetko negatívne. Boli bezradný pripísali to mycoplazme nasadili Sumamed a poslali domov, bolesti ustáli. Bola som rada cca rok bol pokoj, no v auguste 2012 prišiel obrat, opätovná únava, bolesti, tento krát aj pocit akoby moje pľúca nemali dostatok kyslíka, tlaky do čelnej oblasti hlavy, na oči, zaľahnutie v ušiach, opätovná hospitalizácia, vyšetrenia všetko negatívne, neskôr z lumbalnej punkcie vyšla pozitívna borelioza a yersinia.
Po opätovných testoch yersinia vylúčená, bola som liečená antibiotikmi 2x denne 500 mg na boreliozu, únava ustúpila liečba ukončená aj keď bolesti ustáli, doktor povedal že hodnoty neboli na toľko vysoké aby spôsobovali moje problémy. Bolesti pretrvávajú aj po pol roku od liečby, zhoršili sa, sú dni keď nemôžem chodiť, už ani neviem či ma bolia svaly alebo kosti, môžu to byť aj kosti?… prišli bolesti do kolien, návaly potu, rozmazané videnie, a pri aktivite môj tep stúpa do výšin, točí sa mi hlava a mám pocit na odpadnutie. Môže to mať spojitosť aj s akné? Vždy po väčších bolestiach mám zjedenú celú tvár, naviac sa mi začali objavovať vodnaté puchieriky po rukách.
Lekári nevedia nič. Prosím nemá tu niekto podobné príznaky? Ďakujem.