Našla som staru lasku, čo s aktualnou?

Príspevok v téme: Našla som staru lasku, čo s aktualnou?
HAhaHAha

DObry deň,
sko už iste viete moj pribeh je plny lasky. ovšem teraz je to o niečo horšie - som s priatelom už 2 roky a niečo.. a teraz som si začala pisat s chalanom, s ktorym som chodila pred 6timi rokmi. Teda , chodila len tak že von - to bola fakt detska laska a trvala asi týždeň, kedže potom som dostala zaracha. Mesiac dozadu som si pridala na Fb človeka, ktory bol prave tento chalan. Zistila som že byva v Nemecku - a odišiel asi pol roka potom ako sme sa prestali stretavať. Volavali sme spolu, niekedy aj celu noc a vedeli sme o všetom kecať. A potom došlo to slovo, že som super, že ma ma moooc rad a až viac ako moc. Vytetoval si moj inicial na nohu len pre to, aby mi dokazal, že to nehovori len tak a že ma nemota ako "každý" - ked som mu povedala že to je chyba že to nemal robit, povedal, že nech sa čokolvek stane on ma na sebe kerky ku ktorým sa mu viažu spomienky, a že tato bude práve na mňa. Ale stale som uvažovala na to, že tak ma ma asi fakt radšej ako hocikto iný. Pred pol rokom som začala mať aj problemy s partnerom, každy dens a par krat posekame a niekedy aj veľmi škaredo. A možno prave tato situacia ama donutila vyhladať niekoho ineho ako je tento chalan. v čom spočiva moj problem ? momenatlne som neista, pretože sama neviem koho chcem. Je to otrasne, pretože si myslim že lubim mojho chalana ale vie že to už nema vyznam a preto sa spajam s druhym. Priatela som nikdy nepodviedla a ani to neplanujem, pretože ked som vo vztahu som verna a nemienim to menit. Lenže je tu otazka-ako zistim koho lubim, koho chcem a čo mam robit ? :( ja viem, znie to ako divny nepodarený žart, no bohužial, ja sama neviem čo mam robit. občas sa mi zda že ten "kamarat" sa ku mne správa o veľa lepšie jak moj chalan.

ďalšia vec čo mi tam vadi je to že ten "kamarat" ma arytmiu srdca - každý den chodi s negativnymi veciami. Dnes mu bolo zle dnes hento tamto - čo si mam o tom všetko myslieť ? je arytmia až tak nebezpečná, alebo sa snaži zaujať ?

vopred ďakujem

lea128

Ja si myslim, ze ty podvedome chces tento vztah skoncit tak ci tak a hladas si len zamienky ako to spravit a ako dobry dovod ti prisiel ten "kamarat". No s nim vo vztahu budes mat tiez problemy, ked nie este horsie ako teraz. A ja by som vobec neverila tomu, ze ten inicial je fakt tvoje meno, moze to byt kludne inicial niekoho ineho, kedze ste spolu niekedy chodili len tyzden :D Skus trosku realne uvazovat a nenalet peknym recickam...Tiez ten kamarat bude ale charakter, ked vie, ze mas vztah a bali ta...Ku mne by si to ziaden charakterny byvaly ci kamarat nedovolil len tak, kym by som s tym nezacala ja. Ak sucasneho priatela nemilujes opusti ho a nesnaz sa z toho vztahu vykluckovat z dovodu nejakej starej tyzdennej lasky...Hovoris, ze si proti nevere, ale planujes uz pomaly vztah s inym...toto co robis je tiez isty druh nevery. O chvilu tu budes pisat, ze si do toho "kamarata" neskutocne zalubena a nevies co teraz, ked v tejto virtualnej laske budes pokracovat, tak sa k tomu postav ako dospela bud skonci jedno, alebo druhe a hlavne cim skor. Sama musis vediet, co ma pre teba vacsiu cenu...

winki

Najskôr si pohovorte otvorene o vašom vzťahu s priateľom. Ty sama si sem napísala, že to už nemá význam (tak sa podľa toho aj zariaď).
Pri problémoch si hladať náhradu na rozveselienie no neviem neviem.

Na tom druhom ťa neláka žiadna stará láska a zaľúbenosť. Len to, že ho nepoznáš a ešte ste nemuseli riešiť žiadne problémy.

Ukonči vzťah, ktorý je podľa teba zlý a potom porozmýšľaj či človek v nemecku je vhodný partner pre teba. A tá zmienka o jeho chorobe, mne to príde z tvojej strany ako vypočítavosť.

Agnes998

A co planujes s tym v Nemecku, planujes za nim odist do Nemecka alebo chces mat vztah na dialku? A co urobis, ked po dvoch rokoch budete mat nejake problemy, krizu, zacnes si cez facebook pisat so svojim byvalym t.j. teraz este sucasnym a budes zvazovat navrat k nemu? Len utekas pred problemami, nevies ich riesit. Ziaden vztah nie je len prechadzka ruzovou zahradou a vsade bude treba nieco riesit a to ty nevies.

unknown89

ten chalan musi byt retardovany alebo ma 13 rokov .... myslim ten co si dal vytetotvat tvoj inicial :D fakt mi to pripada ako keby to pisalo 12-13 rocne dievca .. prepac...

Prezývko55

a) tebe by sa pacilo keby si tvoj priatel a pisal s inym dievcatom potencialne takym co by ho chcela?

b) problemy treba riesit nie pred nimi utekat za inym

vysledok ... vymaz si ho z facebooku ked ta tak rozptyluje a radsej si pories problemy ktore mas doma.

HAhaHAha

on ma dosť tetovaní, asi 5 ... ale, nema ani jedno o žiadnej žene, len take veci čo jemu sa pačia. a cely neni potetovany :) No lenže ja sa bojim toho, ako na to priatel pozrie- ked sa stretnem s inym. Bojim sa že niekomu ubližim a to nechcem. a nechcem ani jedneho z nich stratiť.

Cindy35

no hlavne by ste sa mali osobne stretnut s tym z facebooku. lebo iba na pisani vztah nepostavis.
potom uvidis, ci si vobec vyhovujete. vsak take stretnutie nie je hned podvod - to mas rovnako ako ked si pisete.
inak, ludia sa rokmi menia, tak uvidis, ci ste sa od seba nevzdialili. ale to ze ma tetovanie o tebe je dost vyznamna vec - ak pravda neni cely potetovany
ja osobne si myslim, ze stara laska nehrdzavie a ak mas v sucasnom vztahu problemy, tak treba skusit