Vyhrážky môjho bývaleho

Luciinka

Presne toto sa aj mne stalo. Prosím ťa ignoruj ho, neodpisuj mu, zmeň si číslo.. všetko možné čo ťa napadne. Hlavne si uvedom, že je to psychopat pretože normálny človek takéto niečo nespraví - nevracaj sa k nemu a nevyspi sa s ním. Skús sa mu vyhýbať. Tiež súhlasím s názorom že to máš povedať mamine. Takéto správanie nie je normálne.

lilyiankaa

tak predpokladám, že si sa s ním rozišla ty a on sa s tým nevie vyrovnať a preto jediná cesta ako si myslí, že na teba "zapôsobí", že ťa bude takto vydierať ..ale uvedom si, že je to choré a nič také od teba nemôže žiadať ..si svojprávna bytosť, ktorá má svoje práva a vieš, že to treba riešiť ... ale fakt ho IGNORUJ!!!

Agnes998

Co to mas preboha za mamu ze bude verit jemu a nie tebe? Taki exoti sa obcas najdu, ja som mala jedneho, co po skonceni vztahu si nasiel mail na moju mamu a pisal jej o mne sprostosti. Nechapem, jak sa niekto moze az tak strasne hlboko znizit. Moja mama ma ale predsa pozna cely zivot a vie co som zac, nevsimala si ho, ignorovala ho. Jeho to nastvalo a zacal pisat vulgarizmy aj na jej adresu. Po case s tym ale prestal, nikoho to nebude bavit vecne. A ja som si konecne nasla normalneho priatela. Povedz to kludne mame, vsak ja verim, ze ta pochopi, svet je plny psychopatov a malokedy su rozpoznatelni na prvy pohlad, casto sa tvaria ako stelesnena dokonalost a ked ich prekuknes, byva uz neskoro.

lilyiankaa

ako ti tu píšu, ignoruj ho, nič iné ti neostáva, prípadne si zmeň čislo a mail, aby ťa nemohol nejak kontaktovať .... neviem koľko máš rokov, ale predpokladám, že si ešte dosť mladunká, a už len z toho, čo tu píšeš, je zrejmé ako sa ho bojíš, čiže presviedčať jeho s trasúcimi sa nohami a zajakávaním o tom ako sa ho nebojíš je trochu mimo .. ak neprestane, povedz to rodičom, neverím tomu, že nebudú stáť za svojou dcérou, veď si ich dieťa a toto je hraničná situácia ...

stefka345

to nepoznáš mojich rodičov oni skočia a uveria všetkému a ja budem tá najhoršia.....ale ja nechápem prečo si ten dement nenájde niekoho iného stále mi hovoril že ma miluje tak prečo mi toto robí