Hlasy

Príspevok v téme: Hlasy
mata198

dobry den.som dievca a mam 14 rokov.uz par noci,ked zaspavam,zacnem pocut cudzie hlasy.je ich vela,je to skorej take septanie a vobec im nerozumiem.pocujem ich zvycajne 10 sekund a v tej chvili sa neviem vobec pohnut...je to naozaj neprijemne ked vsetko vnimam a neviem ani len pohnut ocami,nieco mi v tom prekaza.cim to moze byt?.. stava sa to niekomu?inak som v pohode clovek,ziadne problemy nemam..

truelove

ja za počujem hlasy kt mi hovoria chod a povedz to tv novin do akého blata si stupla, potom počujem hlasy kt mi hovoria chod a povedz kt riadi yšetrovatela,chod a urob kripla z ludi kt si myslia vedia ta ovlaádat a manipulovat s tebou, nebude nejaká zle oeaná rivá icha,kto ti bude hovorit kto si ty vieš najlepšie kto si čo tie shiy vedia.pootm počujem hlasy, že chod a a odstrel toho a tu a chod a podpal auto alebo dom chod a znič im životy ako oni tebe.nebudu tu prerábat nastavenia na dialku v tvojom compe a riadit ta nejaká yeaná spoločnost.Chod a išla som za psychiatričkou dala mi liek a zavoalala na fizlov a povedal že namaju tolkých bodyguardov na všetkých tých čo mi robili problémy, tak a teraz každý ma obchádza z kilometra lebo sa boja že nekoho odstrelim.dala mi nejaké lieky tie halsy trocha ustupili ale som akožena s vrtuklou v zadku a výbušninou v srdci.Neviem čo mám počut už to nevládzem.tie hlasy to je strašné vraj mám schyzu.
a aké lieky berieš?????

marek1111111

Niečo podobné sa mi stávalo poobede no ja som sa o to snažil, resp. o lucidný sen. Sedí to na spánkovú paralýzu a vtedy môžeš počuť hlasy, mať pocit, že sa vznášaš a podobne, je to taký prechod medzi spánkom a bdením.

p.d.

Ja som sa raz zobudil cirka o piatej rano a isiel som do kuchyne. Na stolicke v kuchyni sedel duch byvalej pani domu. Ja som sa na nu pozrel a isiel som dalej:)

renushik

tak nakoniec spánková paralýza, to ma nenapadlo :), istého času som ju mávala aj ja, ale bez hlasov, skôr som mávala také pocity, akoby mi niekto tlačil na hrudník, a nemohla som sa pohnúť.... a je pravda, že môj spánok je veľmi nekvalitný celkovo.... stávalo sa mi to, ked som spávala na určitom mieste, potom som presťahovala miesto spánku a potom to prestalo...

mata198

dik vsem,to bude ta spankova paralyza :)
zasdepka : ano presne to sa stava aj mne,ale napr. ze mi niekto sedi na hrudi a neviem poriadne dychat...citala som ze sa to moze zhorsovat,no dufam ze mna to prejde skor nez by sa to stihlo zhorsit..no stou schizofreniou som si to myslela aj ja,ale podobne situacie mal aj moj brat a teraz to uz nema

lilyiankaa

spánková paralýza je skôr zapríčinená stresom alebo nedostatkom spánku, resp, aj nekvalitným spánkom ..ale to čo popisuješ ty na to presne sedí ...

zasdepka

Sedi to na spankovu paralyzu (vratane toho septania). Niekedy mozes mat aj pocit, ze nieco pri tebe stoji a to ti poviem, ze tak som sa v zivote este nebal.. Niekde som cital, ze to moze byt sposobene prilis "vysokym" vankusom.

popotvorka

ja skoro vzdy po 21hodine pocuvam hlasy ,ktore idu akoby z chladnicky ,potom mam nutkanie stale do nej nazerat a .... :))