Ako z dna?

Príspevok v téme: Ako z dna?
task

Neviem ako sa s toho dostať.
Skončila náš dlhoročný vzťah (viac ako 7 rokov). Zostal som vo veľkom byte sám, čiže robím všetko čo súvisí z chodom domácnosti (žehlím, varím, upratujem...). Neviem sa s toho spamätať (resentiment sa snažím vytláčať) . Mesiac a pól sa mi o nej snívalo každú noc – zobudil som sa a viac nezaspal. Bol som na ňu neskutočne fixovaný a odrezal všetky putá s priateľmi. Teraz chodím ako pes samotár. Snažím si myšlienky na ňu vytrieskať behom a cvičením (čo má dopad aj moju únavu, ale inak to nejde . Každý deň cvičím alebo behám). Toľkokrát si myslím že toto je posledný pád na dno, že bude už dobre, ale objaví sa nové (neustále emocionálne fluktuujem) . Okrem toho, komplikácie mi robí aj zdravie, takže pribudol ešte jeden kameň na krk.
Strašne ma ťaží pocit že som sám, že nikoho nemám. Nie som typ ktorý vymetá bary a diskotéky a moje koníčky sú dosť obmedzené (tam dievčatá nestretnem). Internet je plný podivných... a stretnúť niekoho, kto je schopný je zdá sa mi niekedy až nadľudské (každá hľadá princa a materiálne zabezpečenie... O také nestojím...). Predtým som hltal vedomosti so zapálením, mal ciele. Od vtedy sa neviem na nič poriadne sústrediť, nebaví ma to.

Ak máte niekto aspoň trochu skúsenosti ako vytiahnuť hlavu nad vodu napíšte...

blkes

..smutné, že človek odíde ale v tebe stále žije.
Máš čas na seba, daj sa dokopy.. ja osobne som večer po práci pila martini a pozerala som bársčo s dobrým koncom. :D

TinaM

prave dnes som pisala aj jednej babe- nadpis prispevku je nieco v zmysle: neviem zabudnut na svojho byvaleho. Ak chces, precitaj si to, nechce sa mi to druhykrat pisat :)

task

Budú to tri mesiace. Ak je vonku zamračené zvládam to. horšie keď svieti slnko alebo ju nechcene zazrem vtedy to vyvoláva množstvo spomienok a pád... Dá sa povedať že chodím po kanáloch...s myšlienkou len nech ju nestretnem...

TinaM

No, v podstate si napisal, ze robis vsetko, co ti my mozme poradit- cvicis, snazis sa zamestnat sa inymi cinnostami. Takze uz zostava len jedna "rada", cize pravda starych materi: pomoze len cas.
Vztah teraz asi nehladaj, na co. Sam sa musis dat dokopy, lebo novy vztah ta z vlastneho dna nevytiahne, to musis len ty sam.

lilyiankaa

neviem ako dlho je od vášho rozchodu, ale hlavne si teraz daj pauzu a nikoho si nehľadaj ... raz tú pravú stretneš, aj keď sa ti to teraz môže zdať málo pravepodobné ..... kým sa dostaneš z toho dna, ešte to potrvá, u niekoho kratšie, u niekoho dlhšie, nikto ti nepovie presný čas ..dôležité je si voľný čas napĺňať ako sa len dá a ty to robíš správne .. aby si nemal čas na to myslieť ... inak aby si na ňu zabudol, chce to len čas čas čas a nič iné .. skús niekam vybehnúť s kolegovcami z práce, choď za rodinou, proste čosi vymysli ....