Sebalutost?

Príspevok v téme: Sebalutost?
hviezda01

mavam stavy,kedy by som chela aby sa mi nieco stalo..napriklad..aby ma niekto prepdadol a ublizil mi zbil ma,znasilnil..alebo neviem co..prosto nieco,kvoli comu by si ma niekto vsimol,alebo co..alebo si precstavujem,ze niekto ublizi mojim detom a ja som uplne na dne...ma psychicky problem?alebo mam len potrebu aby si ma niekto viac vsimal?

luciano

Asi trpíš duševnou poruchou, ktorá sa volá Automutilácia a je to vlastne sklon ku sebapoškodzovaniu. Odporúčam navštíviť psychiatra, ktorý predpíše lieky a tie by ti mali pomôcť. Rovnako odporúčam navštíviť aj psychológa, ktorý vhodnou terapiou ťa dokáže zbaviť tejto diagnózy.

dpk1

Ako často tieto stavy máš? Vieš tie myšlienky zastaviť alebo si proti ním bezbranná?

Môže ísť o neškodné obcesie ale taktiež aj o zárodok niečoho vážnejšieho.

??!!??

hej je to všetko o láske, pocitoch, dotykoch, pozornosti....nevyjadrila som sa správne. a prečo to všetko e to viem veľmi dobre. asi preto tie myšlienky....

zewa

Hm, aj keď rozumiem tomu, prečo sa tak správaš, nemám o tom dostatočné vedomosti, aby som ti vedela dať konkrétnu radu. Myslím, že máš veľa iných vecí, ktorými zaujať. Možno by to chcelo navštíviť psychológa a povŕtať sa v tom, čo vlastne od druhých očakávaš a či to je naozaj len o ľútosti, ktorú potrebuješ alebo celkovo o pozornosti, možno sebavedomí. Takisto to môže byť lenivosť a rýchle upútanie pozornosti bez námahy. A možno ti len chýba láska a dotyk. Neviem. Dúfam, že to vyriešiš a myšlienky už nebudú otravovať.

??!!??

hmmm mávam to isté ale ja myslím vždy len teda aby sa mne niečo stalo. nie veľmi vážžne ale taká zlomená ruka alebo pobyt v nemocnici..... a áno je to (teda u mňa) to kôli tomu aby si ma môj manžel všimal . aby si ma uvedomil. uvedomil či mu na mne vôbec záleží a aby ja som zažila ten pocit že mu na mne záleží...keby okolo mňa "poletoval". ale u mňa to je doma zložité trošku.....ty si rozumieš z manželom? alebo teda ak máš muža. alebo máte tiež nejaké problémy?