VŠ - denná forma verzus externá forma

lilyiankaa

denné štúdium má výhodu, ež sa neplatí a naučia ťa toho dajme tomu viacej .. aj keď je to diskutabilné .. ak si mladá, čiže si vyšla strednú školu, choď na denné a uži si ešte život, ak máš viac, choď na externé a popritom môžeš pracovať .. aj keď peniaze, ktoré zarobíš dáš do školy, pretože skriptá, knihy, školné + rôzne iné výdavky ...no nie je to sranda ... externisti nemajú taký rozsah učiva ako denní, preto sa stane, že ja skúšku je možné sa učiť o niečo menej kapitol, strán, kníh a pod .... je to len na tebe

kant

denne studium je rozsahom uciva a pristupom ucitelov tazsie ako externe. to je aj dovod preco niektore fakulty ktorym zalezi na kvalite studia ani externe neotvaraju. na druhej strane zas pri dennom studiu ti odpadavaju starosti o pracu a zarobky, co je zas dovod preco je zamerne menej uciva na externom (aby bolo mozne to vsetko stihat).

xxy

pretoze denna je jednoduchsia, mas normalne prednasky, nemas problem zastihnut pedagogov. argumenty? neviem ktoru skolu vyberas, ale externe je spoplatnene, navyse je tam velmi vela na samostudium, navyse pracovat popri tom na plny uvazok je o hubu, zalezi ale ovsem, ze co ides studovat.