Som normalna?

Príspevok v téme: Som normalna?
Santa

mam muza o 17 rokou starsieho ako som ja. no ked nie som snim tak stale na neho myslim a mam chut na sex snim,a musim sa robit a pritom myslim ako mi to robi. ked som snim a co len ked mi prejde po vlasoch som vlhka, najradcej ma ked mi nieco posepka a okamzite som vlhka, tak sa mu to paci ze mi da ruku dole a s druhou mi chyti vlasy a vrazi mi jazyk do ust, kolko razy sa jenu hned automaticky zdvihne. Uz par krat sa aj tak urobil ze z nicoho nic za 2 minuty bozkavania bol hotovy a spinave trenky. ked mame co i len 10minut na seba ani nie pozrdav ale hned mi ho tam supne. dokonca ani slinit nemusi. aj ked mam menzes to nemozeme vidrzat. ked sme cely den spolu tak ani z postele nevychazdame. takto to mame uz ale pol roka. a sex mame skoro kazdy den. da sa stim robit nieco?

lindaM

Nemyslím si, že by ste časom na seba nemali chuť, veď možno to už nebude tak často ako doteraz ale keď vám to tak chutí nemyslím, že by to malo ustúpiť dáko výrazne.. Môj názor :)

lindaM

Podľa mňa to nieje zbytočné ale je to super. My tiež s priateľom sexujeme každý deň takže to máme podobné, 100 ľudí 100 chutí a keď to Vám takto vyhovuje prečo to meniť!

peterson2

Santa, ono sa to da liecit tato tvoja uchylka. Najlepsie je nejako sa zamestnat alebo zacat nieco tazke studovat. Jednoducho, aby s nemal cas na taketo hovadiny. Sa ti cudujem, ze v dnesnej rychlej dobe ti stoji za to, takto zbytocne travit cas...