Práca v prím. krajinách cez agenturu, nejaké tipy?

Príspevok v téme: Práca v prím. krajinách cez agenturu, nejaké tipy?
Sisi092

Ahojte. Ja a kamoška by sme chceli ísť robiť vonku. Máme 21 a 25r. Nevieme si tu nájsť prácu a sme už dlhšie doma, chceli by sme ísť pracovať do krajím ktoré už síce nie su také výnosne ako španielko, grécko a taliansko. Preto sa cchem opýtat ci neviete poradiť nejakú obstojnú agentúru na sprostr. práce alebo nejaku formu ako si prácu nájsť. Alebo ktorej agenture sa vyhnúť. Dakujem za rady. Zatial sme také " v norme" agentúry našli len ETGA..a dokopy asi nič ešte pro staff. Ale chcem rady od nejakých skusenejších ..

mnamka257

mozno ked to nejde cez agenturu mohli by ste skusit ist tam, kam chcete ist, najlepsie do tych najvychytenejsich a najnavstevovanejsich oblasti, na dovolenku alebo len tak na potulky tou krajinou a tak najlepsie natrafite na nieco a nemusite ani platit agenture. drzim palce!

Sisi092

pišem ako talian..preto chcem isť do talianska :DDD JA NA SEVER nechcem isť neviem po nemecky, ani po norsky a je tak vkuse zima a nepaci sa mi tam.. neviem proste chceme isť južne..

Sisi092

lebo na rýchlo ma iná kategoria nenapadla... lebo tie krajiny ma nelákaju... a kamoška chce isť zásadne k prímorskýcm... a jazyk nvieme 100% plynulo..

Mimulus

A prečo neskúsite napríklad Nórsko, Švédsko, Fínsko, Holandsko???

A prečo ste to umiestnili do psychických problémov? :D