Pysky - vnímate rozdiel vo velkosti

Príspevok v téme: Pysky - vnímate rozdiel vo velkosti
luluPO

Moje pysky sa mi zdajú veľké a ovisnuté. Priatel sa nikdy nesťažoval ani nič, ale ja sa zle cítim ked sa mi na ňu pozerá lebo si domýšľam vtedy že určite si vraví že mám veľké pysky. Mne osobne sa páčia také malinké neovysinuté, ako malé dievča. Chlapi vnímate to vôbec, rozdiely medzi pyskami žien, alebo je tu nejaká žena ktorá postúpila operáciu zmenšenie pyskou? Chcela by som odstrániť tento svoj komplex.

janananaa

JA MAM TIEZ TEN PROBLEM TRCIA MI ASI 2CM A NEPACI SA MI TO ... TAK SA ROZDELUJU ABY SA CHLAP DOSTAL KU KLITORISU HANBIM SA TIEZ ROZMYLSAM NAD PLASTIKOU...

Byeee

Pepkoo, mily moj ak nevyzeras ako svalnaty vysoky model a medzi nohami nemas 23cm penis tak osobne sa ti moze pacit akurat tvoja prava ruka. Predpokladam ze ani jednou takou vlastnostou nedislonujes. Ze salat. Vies o tom ze vo vacsich pyskoch su nervove zakoncenia vdaka ktorym zeny intenzivnejsie prezivaju sex? Nie lebo masturbaciou si svoj 10 cm penis nepredlzis narozdiel od zien ktore mozu absolovat labioplastiku.

gago

Moja priatelka ich ma tiez velke, masite a ja ich tak rad lizem a cmulam. Mal som aj take, ze im doslova nebolo nic vidno a prislo mi to take pubertalne, nevyvinute, ze som sa citil ako pedofil. Poriadna dospela zena musi mat skratka dobre vyvinutu susku a uz len ten pohlad na to ma privadza do takeho varu, ze sa ledva drzim.