Vyberanie osmiciek

Príspevok v téme: Vyberanie osmiciek
Zajko Bojko

Ahojte, som po vyberani osmicky, strasna bolest, opuch, beriem antibiotika, lebo sa to zapalilo. Toto bola len prva osmicka, este mi bude zubar vyberat dve, obe spodne.Zubar ma varoval, ze to moze byt este horsie, ze s tym moze byt problem a uplne ma tym vystrasil. Preto sa chcem poradit, mozno nieco poznate, existuje nejaky obklad, alebo nieco nie, co pomoze tej rane sa zahojit? Alebo aby sa to automaticky nezapalilo? Diky dik papa

Lululucinka

Ahojte, mne zubar tiez hovoril o enzymoch pri stomatologickych zakrokoch. V lekarni sa ma pytala magistra ci chcem wobac, alebo ci chcem profizym. Netusila som ze aky je v tom rozdiel, a vravi mi, ze wobac je liek, ptrofizym vyzivovy doplnok a presne tak to aj ucinkuje. Kupila som wobenzym a ani raz sa mi ta rana v ustach nezapalila, a pekne rychlo som odpuchla, takze odporucam:)

Nina111

Ahojte, ja som tiez pri osmickach podpisovala papier, ale rovno mi odporucil brat wobenzym - enzymi. Zmienruje to opuch, pomaha hoji a rychlejsie sa obnovia poskodene tkaniva. A nemusis si ani kupovat to velke balenie, staci mensia krabicka, pomoze ta to vyliecit a budes mat pokoj :)

simka111

aka je šanca že sa mi napr. zlomi sanka pri vyberani zubov ?? a ak sa zlomi čo potom ??? dalšia operácia ??, budu nasledky na cely život ???

MultiLevel

To je sila :) Mne osmicky narastli este pocas puberty. Vsetky. A nikdy som necitila kvoli nim bolesti :) Vybrat som si ich dala az teraz nedavno. Absolutne ziaden problem, jeden zub mi tahala zubarka von asi pol minuty, ani to nie. Neopuchlo, nekrvacalo vela, nebolelo, absolutne ziadne problemy...Zubarka povedala, ze to bolo aj preto, ze tie zuby boli zdrave.
Pred samotnym trhanim som si ale citala, co by pomohlo v pripade, ze to bude boliet. Vraj alchemilka, repik a salvia :)

xdanielax

Neboj sa, ten zubar ta zrejme len informoval o vsetkych eventualitach.
Si pamatam, ze ja som si tak spokojne sedela na tom kresle, cakala kym zacnu zaberat injekcie a on mi dal do ruky papier, ze toto si precitajte a podpiste, tak som tam citala o zapale, o zlomenych sankach a pod.. :D Nic sa ale nestalo - a to mi tiez vyberal vsetky 4, len mi to decentne opuchlo (na skrecka), vyplachovala som to Listerinom a cajom - len teraz uz neviem, ale tusim repikom. Aj salvia je dobra. Nejedla som nic mliecne ani horuce. A vsetko rozmixovane.
Drzim palce.

simka111

alchemilka je dobra na vyplachovanie ust,potom aj repik, ale alchemilka bude asi lepšia... mna tiež čaka vyberanie 4 zubov mudrosti, neviem sa dočkať :D