krv po milovaní

mia 1982

kľudne môžeme môj email je:
martina.kralova@zoznam.sk
Neviem či máš v práci ICQ ale ak áno tak si môžeme písať aj tam, však napíš. Ak ho máš, tak by som ti potom poslala moje ICQ číslo.

mia 1982

Ahoj paska,
tak ja som tie mršky včera zase dostala. Už som sa celkom začínala aj tešiť, že sa nám to konečne podarilo a zase nič, no nevadí. Tak hlavné je, že on deti chce a veď vlastne už jedno máte, i keď nie spoločné ale predsa je. Však hádam mať 25 rokov ešte nie je také strašné, tak si stále hovorím, veď sa nemám kam ponáhľať, však raz pri troche šťastia to hádam prísť musí. Tak sa maj. Inak len tak mimochodom od kiaľ si? Ja som z Martina.

paska

PRE MIU: ahoj ide o to že zatiaľ chcem dieťa len ja... on už má a dosť sa sklamal v manželstve on deti chce aspoň mi to hovorí, viš to je na dlhé rozprávanie a mimochodom mešká mi menzes... ahoj

mia 1982

Vieščo paska s tým bytom si vôbec nelám hlavu ja viem, že je v dnešnej dobe dôležité byť dobre zabezpečený, ale to by sme čakala poniektorí donekonečna. Takže ak po tom bábätku túžiš tak potom nemáš nad čím rozmýšľať. Vidíš ja mám dnes skoro všetko po čom som túžila aj sme dostatočne fin.zabezpečení a práve teraz to s tým tehotenstvom nejako nejde. Asi to príde samo kedy má. Každý máme napísaný nejaký osud, ktorý sa nezvratne napĺňa. Tak neváhaj ak to chcete obaja.

paska

ja sa mám fajn, ešte som nebola, ale už sa fakt chystám a ty čo??
tak by som už chcela dieťa, ale máme malý byt a ešte aj iné veci okolo toho ahoj

mia 1982

Ahoj paska, mám sa celkom fajn len robiť sa mi dneska akosi nechce. Vážne som dneska ráno uvažovala, že nepôjdem do práce, ale nakoniec ma manžel prehovoril a pekne krásne som šla. A ty ako? Už si bola na tých testoch cytológie alebo sa ešte len chystáš?