Strie a solárko, pomože to?

Príspevok v téme: Strie a solárko, pomože to?
strie20

Od 15 mám strie z rastu v puberte, su dosť veľlké na vnutornej strane oboch stehien teraz už mám20r. , som prirodzene dosť bledá a kvôli tomuto nemožem a nechcem nosiť take krátucke sortky, mam z toho mindráky vidno to dosť su také fialové ... myslíte že sa to dá s niečím vybieliť? alebo nepomože nic? ci solárko?

Lili896

Ahoj, ak si bledá tak ťa poteším, mne sa tiež cca 2 roky do zadu z nárastu váhy objavili strie, typ pokožky mám úplne svetlý pred nedávnom som chodila pár krát do solárka a teraz v týchto horúcich dňoch sa opaľujem a strie mi vidno skutočne menej síce úplne nezmizli čo sa bohužiaľ ani nedá :-( ale aspoň nie sú už také výrazné :-)

Dadadi

Ahoj, sklamem ťa. Strií sa naozaj nedá zbaviť. S tým sa musíš naučiť žiť. Ja som ich vobec nikdy nemala, no v zime som pribrala a už boli na svete, teda skor na zadku a lytkach. Už som sa aj videla v plavkách a do smiechu
mi teda nebolo. Žiadne solárko! S tým si akurát tak zničíš kožu, radšej choď na slnko keď sa chceš opáliť. Ale to ti myslím s tými striami nepomože, lebo ja som hnedokožka a je to vidno

zuzinka 20

zevraj na to pomaha dermaroller, tak vygoooglite si o tom viac..ja som si to uz objednala a cakam co z toho bude:)..ja mam na stehnach po tom co som pribrala..

Niko339

Ahoj, mňa to tiež trápi. Mne sa strie prvý raz vytvorili ked som pribral jak prasa po užívaní niektorých liekov (na psychiku). To som bol ešte len v treťom ročníku na základnej. Teraz, ked som už na strednej tak sa mi podarilo veľmi výrazne schudnúť, skoro 40 kilo za tri mesiace, ale strii som sa nezbavil. Minule som sa pýtal môjho doktora, že či sa ich dá nejako zbaviť a on mi odpovedal že nie, že tých sa nedá zbaviť.
Tiež ma to dosť štve, lebo vonku je v týchto dňoch také teplo, až to normálne neni, no žiaľ v 3/4 nohaviciach chodiť nemôžem, pretože strie mám okrem vnútorných strán stehien aj na zadnej strane kolien, ktoré prechádzajú aj na lýtka, naviac som tiež dosť bledý typ (pozn. keby nemám tmavé vlasy a tmavé oblečenie, splynul by som s bielou stenou), takže strie mi vidno ešte viac.