Holenie dole

Príspevok v téme: Holenie dole
Simone NT

Viem ze tu bolo milion takychto tem (vela som ich aj precitala) ale dam jednu aktualnu :)

mam vkuse problem s vyrazkami tam dole a neviem co robim zle:
- holym sa s ostrymi ziletkami
- nikdy nie na sucho
- neholim proti smeru
- potom si dam vodu po holeni (nech to vystipe) + detsky puder
- skusila som aj veet a nic
a nepomaha nic :( stale su vyrazky a obcas mi aj zarastie chlpok cize mi tam vznikne riadna vyrazka s hnisom vnutri - super :(
co vam pomaha? dajte nejake tipy :)

Bia_Bia

Určite sa nehoľ nasucho, tvoja pokožka ti za to nebude vďačná. Pri holení skús používať gél na holenie a ostré žiletky. Po každom ťahu žiletkou si ju opláchni studenou vodou. Tak isto aj po celkovom holení sa neoplachuj horúcou vodou, studená voda všetko pekne uzatvorí. Po holení skús použiť nekaký krém obsahujúci Aloe Vera. Hoľ sa večer ! A pri spaní nepoužívaj nohavičky aby pokožka mohla dýchať. Hlavne sa hoľ pomaličky a určite to pôjde, veľa šťastia. :)

len tak

tak...ja sa holim jedine namokro...jedna ziletka mi vydrzi tak 2 tyzdne :-) len cisto pod vodou nic ine nepouzivam a po holeni tiez nicim nenatieram a ziadne vyrazky nikdy neboli.... :-)

ako cyklista som si holil aj nohy tiez len namokro pod vodou a po oholeni som znovu nic nepouzival :-) tak isto bez vyrazok :-)

teraz pouzivam na nohy epilator a ziletkou len dokoncujem detaily :-)

akinom007

V prvom rade je problem to ze sa neholis nasucho! mne sa nikdy nepsrvaili ziadne vyrazky a holim sa vylucne nasucho a vzdy s novou ziletkou, asi2x v zivote som sa skusila oholit ""Namokro" raz penou na holenie araz itimnym gelom a vtedy sa mi urboili vyrazky. po oholeni nasucho dat hrubu vrstvu detskeho pudru ...a neholi denne hlavne