Nekontrolovateľná výbušnosť

Príspevok v téme: Nekontrolovateľná výbušnosť
P.e.t.u.l

Dobrý večer.Mám taký problém,som veľmi výbušná,do nepríčetna ma vie vytočiť každá maličkosť(vtedy by som najradšej všetko rozkopala,vrieskam-zjapem,extrémne vulgárne sa vyjadrujem atd.)
Začalo mi to sťažovať život,lebo tým ubližujem svojím blízkym.Neviete mi náhodou poradiť čo mám robiť aby som sa nejak "zmenila k lepšiemu",alebo teda aby som sa vedela viac ovládať svoj hnev ?
Vopred vám ĎAKUJEM

P.e.t.u.l

Ahojte.Ďakujem vám veľmi pekne za rady :)
Vyskúšala som zopár rád,zatiaľ neúspešne len som sa viacej rozčúlila,ale aj tak vám ďakujem možno to chce len čas a aby som našla tú správnu taktiku,pekný deň prajem.

vitavi

Máš preťaženú pečeň.
Zapríčinilo to mäso, syry, vajcia, cukor a chémia.
Jedz stravu, ktorá nespôsobuje sťahovanie pečene a nejedz cukor a chémiu, ktoré pečeň nestihne spracovať. Tvoja pečeň nemá kapacitu na to, aby prebytky mohla uložiť.
Takže jedz len jedlo rastlinného pôvodu, prevažne zeleninu rôzne spracovanú. Dbaj na zelené vňate a kvasené zeleniny, citrón a kyslé chute. Asi polovicu jedla jedz obilninové kaše. Nepreháňaj množstvo jedla a hlavne si dávaj pozor na tuk, zo začiatku, 1-2 mesiace ho úplne vynechaj.

mnamka257

najdi si nejaku taktiku alebo sposob ktorz ti pomoze v kazdej situacii ked sa nekontrolovatelne rozculis a potom ho pouzi, napriklad pocitanie do desat alebo tak, drzim palce

MonicaBell

..urcite vies rozpoznat ten moment, kedy u teba prichadza hned. Uz v tomto stadiu si uvedom, ze ak nieco nespravis, pride to co nechces...prehnane reakcie, vyslovene slova, ktore nechces vyslovit. Skus sa poriadne zhlboka nadychnut, zadrzat dych - rataj do desat a vydychni. Malo by to pomoct. Nie je to jednoduche, musis sa len sustredit. Vyskusaj si to kludne aj teraz, aj ked si pokojna a nic ta nehneva. Budes sa citit uvolnene a presne tak to bude aj pri tvojom hneve.