Ako sa rýchlo nezabuchnúť?

Príspevok v téme: Ako sa rýchlo nezabuchnúť?
ondro224

Ahojte, vopred vrelá vďaka za všetky komenty, rady. Taktiež ak máte chuť ma ponižovať radšej sa ani neunúvajte ku komentovaniu. Teraz k veci. Som 21r chalan a mám taký problém že sa strašne rýchlo dokážem zahľadieť do dievčaťa. Stačí mi aj pár stretnutí a už som v tom. Väčšinou to skončí tak, že dievča nejako vycúva a mne ostávajú len depky. Pripadám si ako nejaké precitlivelé dievčatko. Uvedomujem si, že by to takto nemalo byť, ale neviem si pomôcť, koľkokrát si poviem dosť, vždy sa nachytám na tom že som už namotaný. Prosím Vás o radu. Vďak. Ondro

Feromon

Ondro to neovpplyvnis nijak to hormóny konajú ze k jednej ta to ťahá viac ako k druhej. Volanie prírody. :) Proste niekto nám je sympatický hneď a niekto je hneď odporný. Vyber druhov podľa darwina. Mozog v láske nema miesto.

ondro224

no ak to je v povahe tak to už asi ťaźko zmením :/, len som zvedavý koľkokrát sa ešte popálim pokým nájdem tú pravú

torrent

podľa mňa toto sa nedá, ja mám tiež rovnaký problém a môžem si po každom neúspechu búchať hlavu, že už nikdy, nikdy, toto bolo naposledy, nabudúce už to nedopustím, nezabuchnem sa tak rýchlo, nesmie sa mi tak rýchlo dostať pod kožu, ale potom to príde a je to zase o tom istom :) Je to v povahe človeka a povaha sa nedá zmeniť :) Ale príspevok zelovoca má hlavu aj pätu, tiež som si všimol, že je to tak :)

TinaM

:D ono to bolo take nevinne. Byvali sme 15 min od seba (ja v podnajme, on vo svojom). Takze vecera, vinko, hudba..."pojdem ta potom odprevadit domov". Nasledne: "zostan este, nechod. Ved tu prespi do zajtra." A po dvoch tyzdnoch som si uvedomila, ze domov-do podnajmu- si chodim len po ciste veci a v jeho byte sa tie moje veci nejako kopia. Tak sme jedneho dna sadli do auta, vsetko nabalili a bolo :D
(nemusim ale hovorit, ako sa na to pozeralo okolie. Mne to vsak bolo totalne jedno a dodnes je :)

lilyianka

aj u nás to bolo celkom rýchle .. ale na Tinu sa nechytáme .. my sme začali spolu bývať po 2 mesiacoch :D

TinaM

ja na tom nevidim nic zle :D ja som taka ista. A ako to dopadlo?
S priatelom sme sa raz stretli-vtedy sme sa spoznali. Pol roka odvtedy nic, aj som zabudla, ze je. Potom mi napisal a asi tyzden sme si pisali-hodiny a hodiny denne. Potom prislo prve rande, druhe...a v priebehu troch tyzdnov od prvej spravy, ktoru mi napisal, sme uz byvali spolu :D A sme spolu doteraz, vyse 2 roky.
Z toho mi vyplyva, ze len musis stretnut taku, ktora je taka ista impulzivna, ako si aj ty ;)