3 klince do rakvy nasho vztahu

Príspevok v téme: 3 klince do rakvy nasho vztahu
Sittti

1./ vobec ho nepritahujem, nema na mna chut, v sexe mu nevyhovujem. (Kazdopadne mam vraj schudnut z bokov,... len do upovedomia davam, mam 159cm, 50 kg... miery zhruba: 85-60-90, proste som hruska, viem, ale keby som schudla z bokov, vyzeram uz ako dieta).
2./ strasne je drze, ze som chcela od neho aby mi pomahal v domacnosti, mame vraj odlisne nazory na spoluzie (starostlivost o domacnost), jedine co maximalne dokaze urobit pre domacnost je 1 umyt riad tyzdenne, 2 krat pozametat. Viac nic.
3./ vela od neho chcem, ak chcem, aby sa trochu v zivote snazil, aby mal iste ciele, iniciativu ich postupne realizovat a nezil len tak ze dojde z roboty (ktora trva 4 hodiny) a sadne za PC, TV, nema vodicak, chcela som aby si raz urobil, alebo hladal lepsiu pracu, vsak raz bude rodina, z takeho platu sa to neda a pod. Proste ja som ta zla, ktora sa vraj rada hra na dospelu tym, ze si urcujem nejake zivotne ciele a snazim sa ich dosiahnut a pracovat na lepsiom zivote.

Myslite ze existuju riesenia na tieto problemy, alebo to proste bez vahania ukoncit po 7 rokoch .... a prepacte, viem ze je tu milion takych tem, postaci mi len par objektivnych nazorov, a nebudem to tu dalej analyzovat .. Dakujem.

jana5477

mám 5 ročný vzťah a uvedomila som si že hlúpe chyby čo mi vadia na priateľovi sú iba zbytočnosti, oproti tvojmu priateľovi. To ja mám poklad po mojom boku...nechápem čo s takým chlapom ešte robíš. To nie je normálne aby ti povedal že máš schudnúť alebo niečo...mala som viac kg trápilo ma to a môj priateľ mi stále hovoril že som krásna a štíhla ani raz mi nepovedal aby som niečo so sebou robila...nakoniec som aj tak schudla a hovorí to isté...aj ked som schudla veľa a bolo to poriadne vidieť nepovedal mi na to nič...som rada že mám takého priateľa. nad tým tvojim sa mi rozum pozastavuje. Asi zabudol čo je realita dnešneho sveta!

salalalala

Sittti: myslim si, ze si za prve STIHLA (chlap ktory chce rovnu dosku je asi decko, nevyzrety alebo sir eisi na tebe komplexy), o akej hruske to trepes??? ja mam boky 88cm a vsetci mi hovoria ze mam este viacej jest :D a ty nie si daleko od mojej vysky/vahy.

za druhe, pracovita (cize si najdi pracoviteho), a zjavne aj setrna, ked myslis na rodinu a buducnost.

tak naco travis svoju mladost s takym lenivym zakomplexovanym povalacom???
odid, je ta s nim skoda :)
pa

didus_didus

tu nieje čo riesit..rozid sa s nim..stihla,pracovita,cielavedoma,perspektivne uvazujuca a navyse sikovna gazdina co sa dokaze postaraz sama o seba nemusi zivit nejakeho povolaca,si ryhlo zanho najde nahradu..a co najrychlejsie,lebo predstava ze mu aj za tri roky budes nosit pivo k bedne je príšerna...viem ake je tazke rozist sa po rokoch,zvladla som to ja a zvladli to mnohe ine zeny,ty urcite,držim palce:)

doubledog

zaujimave je, ze jedine, co si o nom pozitivne napisala, sa tykalo jeho vzhladu (o ktorom navyse tvrdis, ze ti na nom nezalezi)

ty asi patris k tym zenam, co potrebuju mat zly vztah s chlapom, aby citili, ze je vsetko v poriadku.

je to tvoja vec, ale kazdopadne si uvedom, ze ty si si to vybrala sama.

Mimulus

Nebudem Vám oponovať ale za takýto stav si môže práve zakladateľka. je to o porozumení, komunikácií...o všetkom... Nechcem ťa strašiť ale rob s tým niečo, pretože dopadneš presne tak ako ja :( Držím ti palčeky :)

Sittti

lilyianka:

veru ak vravis, "ak si tvoj priateľ neuvedomí, že to čo mu hovoríš má nejaký hlbší význam, tak darmo sa budeš snažiť .. proste akoby si hrach na stenu hádzala" ... mudrost dospelemu cloveku uz asi nenalejem...aj ked snazila som sa ist aj prirodzenou cestou a vysvetlit mu ze ked ma lubi, ci ma necha unavenu z prace napr. umyt riad, ktory pocas dna, co bol doma on neumyl.... nepomohlo ani to....vraj su to zenske prace,ze zeny su na to viac stavane... tak ja na to ze: mi chces povedat ze ty nevies umyt riad? bol ticho uz len ...

lilyianka

ak chceš napr. začať cvičiť, tak kvôli sebe, nie kvôli nejakému chumajovi, ktorému nie je nič dobré ... tak on je chudáčik po 4 hodinách unavený..tak to si ho neviem predstaviť, ako bude robiť pri klasickom prac. čase ..či už 8 alebo 12hodinovom .... chápem, že ty musíš byť vyčerpaná, neznášam názor, že ten, kto robí v kancelárii, celý deň sedí na riti a nič nerobí .... sama som robila rôzne kancelárske práce a nebola to sranda ..pretože stačila chyba a veď sama vieš :))
ja osobne by som doma nezniesla chlapa, ktorý by si len otvoril pivo a lapel na riti pri televízori .... a nepomáhal mi s domácimi prácami ... môj chlap napr. čas od času vyupratuje celý byt a uvarí a to musím povedať, že ten byt je tak vyglancovaný, že tuším ani ja ho taký nemám :D
ak si tvoj priateľ neuvedomí, že to čo mu hovoríš má nejaký hlbší význam, tak darmo sa budeš snažiť .. proste akoby si hrach na stenu hádzala1

Agnes998

Sitti: preboha vsak na tom tvojom frajerovi nie je jedna vec pozitivna! To ako on robi 4 hodiny denne, ked dojde domov sa vychrochti, cumi na bednu a caka, kym ty dojdes po 8 hod. praci domov a zacnes okolo neho obskakovat a vsetko porobis? Ty mas robit vsetky zenske prace a on snad nema nejake muzske povinnosti ked uz to takto berie? Napr. zarobit peniaze, uzivit rodinu? Z toho co pises usudzujem, ze ledva uzivi sam seba ak vobec. Ziaden zaujem na sebe pracovat, niekam sa pohnut. Chces s nim buducnost typu ty sa pretrhnes od roboty aby si uzivila jeho, seba aj deti, pretrhnes sa od roboty aj doma, ked ho budes obskakovat a vsetko robit a milostpan si bude sediet na prdeli a kritizovat tvoju postavu? Tvoje BMI je uz mierne v rovine podvyzivi a jemu si furt tlsta? A tie jeho reci, ked ta druhi chvalia, ze vsetci ti len klamu a v skutocnosti si tlsta a skareda ako hovori on? Uplne typicke reci zakomplexovanca a manipulatora ktoremu ide iba o to ta zdeptat, ponizovat, aby si ostala pri nom a obskakovala ho navzdy, aby si si mysela, ze nikto iny by ta nikdy nechcel! Preboha dievca utekaj, zahod 7 rokov za hlavu, lepsie stratit 7 rokov zivota ako zivot cely! Toto mat doma tak ho tak kopnem do prdele ze vyleti oknom!

Sittti

sleeper:

no da sa to vziat aj tak. Ja neviem, mne ostatni vravia pozitivne veci, ze mam dobru postavu.... ako najdu aj taki co povedia, zeby som mohla pribrat (to je vacsina), niektori ze by som mohla trosku zadok vyformovat...ale nikdy som sa nestretla s tak negativnym nazorom aky mi prezentuje moj frajer.