Chcem zomriet!

salia

nepotrebujem ziadnu vasu odbornu pomoc chcela som tu len napisat svoje momentalne pocity , neziadala som o odbornu pomoc ani som nenapisala som ze idem v tejto chvili zabit .toto je forum tu ludia pisu aj svoje pocity a probelmi ked sa nemaju komu zvdoverit dakujem za pochopenie.

Matej

Vážený prispievateľ diskusného fóra ZDRAVIE.sk.

Vami publikovaný príspevok na tomto diskusnom fóre obsahuje formulácie, ktoré je možné z pohľadu prevádzkovateľa portálu ZDRAVIE.sk považovať za informácie závažného, život ohrozujúceho charakteru. Na základe uvedeného si Vás dovoľujeme požiadať o zaslanie Vašich kontaktných údajov administrátorovi tohto diskusného fóra na adresu info@zdravie.sk , aby sme Vám mohli sprostredkovať poskytnutie odbornej pomoci.

V prípade, že nám svoje údaje neposkytnete, sme oprávnení na základe vyhodnotenia obsahu Vášho príspevku pristúpiť ku krokom, ktoré povedú k Vašej identifikácii a následnému zabezpečeniu odbornej pomoci.

Veľmi pekne ďakujeme za pochopenie.

Redakcia ZDRAVIE.sk

p.d.

Nemala by si sa tak bat nejakej diagnozy. Cloveka moze zlozit uz aj jedna. Istotne by si to mala povedat aj svojmu vseobecnemu lekarovi, aby ten posudil, co s tebou dalej. Tu ti nikto realne nepomoze.

salia

sama neviem. vraj mam znizenu cinnost stitnej zlazy ale ja sa citim kazdy den horsie mavam depresie nedokazem mat rada svoje telo je mi odporne nezdrave vsade som schlpatela nenavidim svoje telo tvar vlasy nedokazem sa normalne obliest nedokazem ist von bez toho aby mi nebolo zle depresie su stale silensie nedkozame kontrolovat svohu hlavau hormony sama neviem co to sposobuje pred rokom som mala celkom fajn zivot skveleho muza a teraz je vsetko v troskach milovala som zivot aj s problemami dokazala som sa cez vsetko preneiest ale teneto moj stav ma stale viac nici neviem naco sem pisem viem ze nikto mi s tym nedokaze pomoct ale mala som poit ze som potrebujem nejakym sposobom dat von vsetko to v sebe dusim placem ked pozeram fotky aka som bola krasna usmievava a teraz je zomna hnusna troska.

salia

neustale nejake utrpanie som chora nezvladam to uz a nemam peniaze na liecbu mam pocit ze som zivot sa nikdy nezmeni a takyto zivot uz nevladzem zit