Viem ze ma lubi ale

Príspevok v téme: Viem ze ma lubi ale
renata25

Ale uz sme spolu pol roka a este ma nepozval do kina, do divadla, na veceru (ajtak by som si dala len salat alebo pitie ale ide mi o princip) :( naucila som ho ze mu u mna uvarim veceru (milujem varenie) ale uz si pripadam ze makam makam, ide to do penazi a ja necitim ze by som prijimala (iked lasku mi prejavuje dostatocne, je velmi nezny, vsimavy, vkuse ma objima, hladka, ale toto tiez podla mna k tomu patri) :( ako to podla vas riesit? lubim ho, nechcem kvoli tomuto aby sa nam pokazil vztah ale ako mu to povedat ze by mohol aj on pre mna nieco? nie ze by nechcel ale ho to asi nenapadne a mna to trapi ked vidim naokolo kamosky ako su vkuse niekam pozyvane..

lorinnes

Mne to trochu pripomina pribeh mojej kamaratky, ked sa stretavala s jednym chlapom a tiež sa ho nedalo nikam vytiahnuť von :D a vždy ked povedala, že varila segedinsky alebo plnenú papriku tak za 10 min. už zvonil pri dverách :D aj takí su niektorí muži :D ale jasne ja ťa chapem, ide to do peňazí. Skus ho niekam vytiahnut ze mas chut ist niekam von si sadnut.Najhoršie čo sa može stať je, že ťa nechá zaplatit a tým sa podvrdí, že to je hulvátisko jeden :D ale snad nie :) snad to je len taka typická chlapská lenivosť

Agnes998

Renata predpokladam, ze tvoj priatel nie je menatlne retardovany a vie, ze kazde jedlo, kazda surovina stoji peniaze a asi mu je aj jasne, ze ty tieto veci nedostavas zadarmo. Tiez mi vobec nepride, ze on ta lubi, na 100% ho milujes len ty, preto mas ruzove okuliare, preto ho vo vsetkom ospravedlnujes a nahovaras sama eba ze to nie je jeho vina, preto nevidis uplne jasne veci a to je to, ze ta len vyuziva. Keby ta skutocne miloval, tak by toto nerobil, jedno aku mal vychovu. Vyjeda ta pol roka, za cely cas ta za to nepozval ani len do baru na sodovku, odmieta dokonca za jedlo podakovat, no to je uz vrchol. Samozrejme ze ti dava neznosti, vsak nejak si ta k sebe priputat musi, pol roka ma stravu zadarmo a nahodou by to pominulo, to nemoze dopustit. Ale vidno ze si nepoucitelna, zi si na svojom ruzovom oblaciku ked inak nedas, len sa priprav na to, ze ak s nim zalozis rodinu, budes zivit seba, jeho a vase deti. Tak si uz teraz radsej hladaj nejake velmi vyhodne zamestnanie. A este budes aj varit a zrejme aj vsetky domace prace ostanu na tebe, tak to radsej rovno vyhraj v lote, inak neviem ako to v tvojej rodine zvladnes. Ci pomohol ti aspon raz umyt riad?

Aduly

Raz povieš ešte úplne na začiatku, že je k tebe pozorný, vkuse ťa objíma a hladká, len ťa nikam nepozýva a nedáva kvetiny a potom mi napíšeš že prečo by si mala prosiť o pusu, že nech je hociktoré storočie mal by ti ju dať.. Tak sa v tom už ozaj strácam, aký máš s ním vlastne problém? a koľko máš prosím ťa rokov?

winki

Povedz mu otvorene, čo chceš a čo nie.
Keď budete spolu tak mu povedz:"zlatko mám chuť na zmrzlinový pohár, kofolu....poďme do mesta".
Alebo zisti čo by si dal na večeru a potom to spolu choďte kúpiť s tým, že by mohol polovicu zaplatiť veď je to pre neho.
Ty s ním chceš raz ziť, tak si ho musíš pretvoriť tak, aby si bola šťastná. Ak to on nevie, alebo nechce pochopiť...smola.

winki

Nemá takú výchovu, nevie si to spojiť .... blbosť.

Moj priateľ doma tiež nepohne prstom, nepoďakuje, neodloží tanier. U mňa je naučený poďakovať, odložiť a dokonca aj umyť ten tanier po sebe. Musíš si stanoviť hranice inak ti bude skákať po hlave.

Raz týždenne ideme s priateľom spolu na nákup kde kúpime, čo chce on a čo potrebujem domov, niekedy platíme napolku, niekedy to zacvaká on, niekedy ja podľa toho kto má pri sebe koľko peňazí.

Keď chcem ísť do kina tak pozriem film, objednám lístky a drahému to oznámim ako hotovú vec, ale samozrejme on tiež koľkokrát povie poďme niekam na víno, kofolu, čo dávajú v kine pozreš?

Nemá problém s tým zavolať mi cez deň, napísať sms ako v robote a tak.

Minule prišiel z rybačky s kyticou buriny (potešilo ma to, že aspoň myslel na mňa).
Ideme do obchodu a vie, že milujem kvety (v kvetináči), ak je nejaký zaujimavý tak sa ani neopýta a hneď mi ho aj kúpi.
Navzájom si platíme, obdarúvame maličkosťami a nikto nikomu nevyčíta.

Lenže nie vždy to bolo také ružové jeden čas mal takéto veci na háku, ale to sme mali problémy.

renata25

nemyslim ze je drzgros, len mam pocit ze sa potesi ze on usetri na veceri (ked nejde niekam do mesta si kupit) ale jemu nedopne ze ked ja nieco uvarim tak ja za to zaplatit musim (toto prepojenie mam pocit ze trosku chyba v muzskej hlave niekedy) :D
ale drzgros urcite nie je, skor si to nevie spojit dokopy.

renata25

viem ze ma lubi to viem na 100% a aj ze je do mna total buchnuty, ale niektore veci z rodiny asi nedostal ako dobry vzorec spravania.

a to podakovanie za veceru, viem ze je rad a ze mu aj velmi chuti ale akoby to slovicko nevedel povedat (uz som mu to aj pvoedala ze by ma potesilo keby mi vzdy povedal ci mu chuti lebo ked nic nepovie tak mam pocit ze mu nechuti) ale nic z toho. a viem ze to nie je dokaz toho ze ma nema rad ale proste minulost asi. Ale mna to boli ked to takto je a ked je viac oblasti..