Po pol roku stále nie som tehotná

Príspevok v téme: Po pol roku stále nie som tehotná
MikAza

ahojte všetky, ktoré ste sa snažili a snažíte otehotnieť a nedarí sa :( .. s manželom sa snažíme už pol roka a nič. pri prvom dieťatku bolo všetko o.k. a teraz ... už som zúfalá!!! Začala som piť alchemilkový čaj, o ktorom som počula, že by mohol zabrať. U lekára zatiaľ nič, vraj mam prísť až v októbri, kedy mi urobí sono vaječníkov. Ale dovtedy sa aj zbláznim!! každá doterajšia menštruácia bola pre mňa utrpením a sklamaním. Po menštruácii sa vždy teším na sex - že sa \\\\\\\"to\\\\\\\" možno podarí a keď sa mi nalejú prsia, už viem, že zasa nič!! baby, sú nejaké babské recepty na plodnosť ?? viem, že je to asi blbosť a v dnešnej dobe sa všetko rieši liekmi, no ... pre dieťatko by som urobila hádam aj stojku na pravom uchu .D

MikAza

Nie každú ženu pôrod strašne bolí - som toho príkladom .. No keďže každý pôrod je iný, neviem. Čo bude. Všetky deti nie sú nevdacne, ako si vychovas, tak máš. Ja12345

Áno, aj mne lekár hovoril, že sa ešte nemusím obávať, no ... V hlave mi bludia všelijaké myšlienky. :( nič iné mi neostáva, len čakať, čo bude .. Všakže

Fleur-de-lis

Skús si prečítať knihu Plodnosť, cykly, výživa www.kumran.sk
www.ulozto.sk
Ale po 6 mesiacoch by som sa ničoho neobávala :) Nerob si stresy, uvoľni sa, nájdi si niečo iné čo bude zamestnávať tvoju myseľ ;) Niekedy to trvá dlhšie, ale ty stále môžeš ostať pokojná. Rozumiem, že máš veľkú túžbu a nenapĺňa sa tak ako by si chcela, ale ono to príde v tom správnom čase :) Aj keď ty považuješ za správny čas niečo iné ;)

ja12345

Ja neviem, mozno som divna, ale naco ti bude dieta? Adoptuj si psika z utulku, tam je ich plno a daju ti viac lasky ako clovek.
Deti su hrozne nevdacne, ked mu nedas co o co ta bude ziadat tak ta dokope a bude ta vydierat.
Vy mamicky to mate vsetko zidealizovane, pozerate na to cez ruzove okuliare. A ked sa ti podari otehotniet,dockas sa dna pôrodu, bude to hrozne boliet ked to z teba pôjde von cez taku malu dierku.
Nechces si to zvazit?

Tehula

Čo stresuješ???
Nám sa nedarilo 3 roky a nezbláznila som sa. Kamoška mi napísala, že ak chcem bábo, tak po milovaní nesmiem ísť do sprchy, ani na WC a pekne počkať do rána a ležkať. Prípadne aj nohy hore držať :)
A pomohlo ;)
Alebo napíš Jonášovi a požiadaj o výpočet a máš to zaručené :)

p.d.

Mozno vyskusat umele oplodnenie. Chce sa Vam aj nadalej mrhat energiou pri vyrobe dietata?:)
A co sa tyka tych babskych reci, tak ja si osobne myslim, ze dieta splodene s pozehnanim satana asi nebude pre nas velkym prinosom.
Ide hlavne o to, aby sa muz dostal dost hlboko, ked bude ejakulovat.

MikAza

Je pravda, že sa až veľmi sustredim na bábätko, no .. Aj keď si poviem, že nebudem na to myslieť, nedá sa to ... A hlavne čakanie do menstruacie je strašne dlhé :) ... Je to fakt ťažké. Niekto dieťatko ani nechce a má ho a niekto sa snaží a nič. Ďakujem za podporu :)

JessicaI

Prave dnes som pocula, ze treba cvicit s bokmi. Krutit ako pri brusnych tancoch.Vraj to pomaha najma tym ktori maju sedave zamestnanie.
Tuzit po dietatku je skvele ale netreba to prehanat. Po vsetkom co chces treba podla mna tuzit tak, aby si nebola sklamana ked to hned nepride.

Prajem Ti tehotenstvo co najskor.

panika

mozno to chces tak moc, ze sa vsetko v tebe blokuje. Skus na to az tak nemysliet, uzivaj si rodinku a aj samotny sex..neber ho ako nastroj na splodenie dietatka..stres je hrozny nepriatel