Zaspavanie pri TV

Príspevok v téme: Zaspavanie pri TV
sleepy

Zacala som byvat s priatelom, a zistila som ze mame totalne odlisne spankove navyky. spavala som v tichu a tme, bez prerusenia, hlbokym spankom. Zvykla som si uz aj na jeho chrapanie, ale on potrebuje pri zaspavani TV (kt. je aj v spalni). Najprv mi robilo problem pri TV zaspat, ale zvykla som si na to, ale mam kvoli tomu velmi nekludny prerusovany spanok. ked sa uprostred noci zobudim kvoli televizoru a vypnem ho, priatel sa hned zobudi a nevie dalej zaspat, viackrat za noc ide na wc, nieco zjest do chladnicky a aj tak skonci v obyvacke kde si zase zapne TV a tam zaspi.
Myslim, ze je to dost zly navyk. Da sa to odnaucit? Ci mam si na tu TV proste zvyknut? Som z toho uz dost unavena, a nechcem mat oddelene spalne hned na zaciatku.

zdenika

Vysačkuj ho do obývačky a povedz, že pokiaľ nebude mať normálny spánkový režim v spálni ho nechceš :) Na také odľahčenie :)

Colorka

mna to raz jeden ex naucil a od vtedy zaspavam pri telke aj ja. pred tym som tiez potrebovala mat absolutny klud a teraz mi to tak uz ani nepride, ze je nieco pustene.

jingfeng

Suzhou Dake JingFeng Pipe Co.LTD is one of the aluminum foil flexible duct manufacturers and suppliers in China . A aluminum foil flexible duct is a great way to connect two sections of flex duct together. They are perfect for those with smaller, more compact needs. It is designed to seal the connection and create a tight seal that will ensure the integrity of the connection.
dakemach.com

RNG

TRvorenie melatoninu na silnom svetle zo serotoninu a uvlnovanie melatoninu v tme je velmi dobre zdokumentovane v desiatkach vyskumnych prac, takze nie je mozne o tom pochybovat.
Co sa tyka destresovania, pozeranie nejakeho filmu , pokojneho alebo komedie ma naozaj destresuje, nemyslim na denne problemy a lahko zaspim, Ale kvalita toho spanku je nizka, chyba tam ta najhlbsia faza, pri ktorej sa rozne informacie presunu v mozgu a regeneruje sa schopnost prijmat nove.

Mam tiez vyskusane osobne, nemusi to ale platit pre kazdeho rovnako, ze ked sme niekde mimo, na chate alebo inde, kde je ticho a nemam televizor pusteny, casto spim celu noc bez prerusenia a rano sa zobudim ovela cerstvejsi, ako obvykle.

Iveta Michael

celé je to také divné,ja to už neriešim nech si robí čo ona chce

Leela333

aj ked tebe to vôbec nevadí a si takto naučená, myslím si že RNG má absolútnu pravdu - zapnutá telka v noci škodlivo vplýva na zdravie,to ani nemusíš cítiť preto aj väčšina ľudí spí tak ako sa má:)ale je to každého vec,pravda...

doubledog

sleepy

tak po tejto tvojej odpovedi mi to cele pripada este ovela zvlastnejsie
:)

to ste nikdy spolu nezaspavali, kym ste nezacali byvat?

Leela333

RNG, mýliš sa, mám vždy veľmi tvrdý a pokojný spánok. Moja práca je veľmi stresujúca, no ja mám vždy dobrú náladu a som pozitívne naladená a nikdy ma ten nátlak v práci nepoložil. Nech každý spí, ako je mu najlepšie, som skôr toho názoru, že ak by ma niekto nútil spať v tichu a tme, čo mne nevyhovuje, vtedy by som len bola vystresovaná.

RNG

Zaspavanie pri TV pokladam za civilizacnu chorobu, ktoru mam aj ja. Je predsa dobre zname, ze spankovy hormon, melatonin, sa vylucuje v klude a tme. Tj ludia , ktori spia pri televizii nemaju pokojny spanok a prispieva im to celkove k stresu. A stres po case sposobuje stovky roznych zdravotnych problemov.