Kupelna liečba

malaanka

Viktoria 3
všade ti povedia,že je to pre teba vhodné,naháňajú si klientov.
Ide hlavne o to, či potrebuješ intenzívnejšiu rehab. pohybovú-cvičením alebo viac vodoliečbu.
teraz sa všetky kúpele orientujú aj na pohybové ústrojenstvo,aj keď predtým nemali na to predpoklady.
Donesú si zabalené bahno,rašelinu,elktro si kúpia a môžu liečiť pohybové ústrojenstvo.
Orientuj sa podľa pôvodného zamerania kúpeľov.

xxxxA

Kováčová sú výborný rehabilitačný ústav ale Dudince sú tiež na dosť vysokej úrovni.
Ja som bola v Diamante a išla by som znova a znova. Žiadna obálka netreba, perfektný personál, procedúry na úrovni a v lete super bazén.

Viktoria 3

Vaham nad tou KOvacovou- Marina, aj ked nie je "diskotekovy" zivot, skor ako nemocnica, no odpisali mi,ze je to pre mna vraj vhodne, len nech pridem. No vaham aj nad Dudincami, Turcianskymi... na Piestany a vsimne nemam :(

malaanka

viktoria
v kováčovej sa zameriavajú hlavne na vozíčkarov,je tam výborná pohybová rehab.
Ale keď chceš viac vody,tak to nie je vhodné.
V Piešťanoch je vynikajúce a svetové bahno,ale vraj našincom sa venujú veľmi málo,keďže tam majú platiacu klientelu zo zahraničia.Počula som od známych,že treba dať do preukazu nejaké peniaze,keď ideš na masáž,keď nedáš,tak ťa len "pohladkajú".Nemám to z vlastnej skúsenosti,len som to počula.
Dudince sú vraj fajn,je tam dobrá starostlivosť.Je to tiché prostredie,je to dedina ale kúpele sú na veľmi dobrej úrovni.
tam by som išla aj ja.

Viktoria 3

Dobry den. Som po operacii bedrovej chrbtice. Mate niekto nejake tipy na dobre kupele? Bola som raz v Trencianskych Tepliciach a bolo tam fajn. Nemate skusenosti s napr. s Piestanmi, Dudincami.... prosim poradte. A ak ste boli, po akom case od operacii ste tam boli?

malaanka63

Predtým,než si podáš žiadosť o kúpeľnú liečbu,by si už mala vedieť kde chceš ísť a napísať do na lístok a priložiť k návrhu na kúpeľnú liečbu.
Po operácii krčnej chrbtice máš nárok na A-čko na 28 dní.
Keď ti schvália v zdrav.poisťovni liečenie,tak z poisťovne pošlú papiere do tebou vybratých kúpeľov a už z kúpeľov ti pošlú dátum nástupu na kúpeľnú liečbu.
V podstate je viacero miest vhodných na kúpeľnú liečbu po operácii chrbtice,každý si chváli niečo iné.
Popýtaj sa v okolí a známych.Ja som bola v Turčianskych tepliciach a bola som veľmi spokojná,iní boli inde a tiež si pochvaľovali.
Záleží to aj od toho,či chceš tichšie prostredie alebo rušnejšie.