Chcem všetko späť

Príspevok v téme: Chcem všetko späť
Lentilkaamat

ahojté ja už neviem čo mám robiť .
Rozišla som sa s chalanom a pred našim vzťahom sme boly najlepší kamaráti . No dosť sme sa pohádali a on ma už neľúbi ževraj nechce byť už ani kamarát ,pretože to nedokáže tiež . Začalo leto a chcela by som ísť sním von ,len on nechce . 10000 krát som sa mu už ospravedlňovala ,že som bola taká náladová vo vzťahu spravila som všetko pre to aby sme ostali aspon tí kamaráti volala som mu a on mi povedal,že mu nemam volať ani písať,že ak mu budem volať tak si ma pôjde dať bloknúť . Ja už neviem fakt čo mám robiť ,povedal,že mi druhú šancu nedá a pritom som mu bola verná a všetko. Chcem len ho získať späť ako kamaráta no neviem ako na to ,nechcem aby ste mi tu písali,že chce to čas on sa sám ozvee ,chcela by som to nejako urovnať ešte cez toto leto ,moc mi na ňom záleži a nieje to len tak stratiť chalana a naj kamaráta v jednom ,prosíííím poraďte mi niečo .

Agnes998

toto urcite nie je ten pravy. niekto naozaj stretne toho praveho na cely zivot aj v patnastke, ale ich vztahy nevyzeraju tak ako ten tvoj

Lentilkaamat

Orol

Máš nejaké rady aké ženské zbrane a rozum? Keď nechce ani len von ísť tak ako to mám spraviť?

Cindy35

z vlastnej skusenosti viem, ze sa aj na hlavu mozes postavit a nedosiahnes svoje a aj ked sa budes prosit, iba sa sama budes ponizovat a prepadat coraz hlbsie a on ta na milost nevezme.
zial to je fakt. aspon ja som to tak zazila. asi to kazdy musi zazit na vlastnej kozi, lebo tiez by som tomu neverila
to je zivot

orol

Lentilka
vdaka

teraz si to viac doplnila - "osvetlila" a tak sanca je

urcite musi este k tebe nieco citit, to je fakt

a na tom zaklade treba "stavat"

ja si myslim, ze sa ti podari znovu ho dostat k sebe, len musis pouzivat

rozum

v kombinacii so zenskymi zbranami

Nech sa ti to podari, vela zdaru zelam !

winki

chcem byť s tebou navždy, sa neberie smrteľne vážne. Ty si napísala, že je to ten pravý a máte teda mali ste veľmi silné puto medzi vami, tak prečo si ho sfúkla za slovíčko navždy???

No, ale to je jedno. Rozišli ste sa a bodka. Na vine sú vždy dvaja. Možno sa raz k sebe vrátite, možno nie. Čas ukáže, ale ty sa musíš stiahnúť a žiť svoj život.

neskusena

a vies o tom, ze niektore veci sa hovoria len tak zo slusnosti?
(napr v mnohych pripadoch budme kamarati = nechcem ta uz vidiet, nemam zaujem o vztah)

za par rokov si uvedomis ze to je len usmevne.

takych "pravych" lasok zazijes este vela. treba len nestracat hlavu a byt realista a vnimat svet naokolo.

Lentilkaamat

Moj vek 17 jeho 19.
Chodili sme spolu 5 mesiacov.
Prečo chcem byť sním? Pretože cítim,že je to ten pravý,viem o ňom všetko ,záleží mi na ňom a pod. ale keď nechce vzťah úplne mi stačí kamarátstvo a silné puto ako sme mali predtým . Aj keď viem,že už to nebude ako predtým ,ale proste také dačo a nemádôvod mi neveriť..
Ospravedlňovala som sa mu preto lebo stále videl chybu iba vo mne iba na mňa hádzal vinu i keď sama som vedela,že sa nemám za čo ospravedlňovať ,ale myslela som,že keď si uznám som podiel viny a spravím nejaký tenn kompromís trošku to zaberie. No á prečo sme sa pohádali? a rozišli? ... Raz sme mali taký rozhovoť .. ON: Chcem byť stebou navždy JA : To je trošku silné slovo nemyslím? som mladá a neviem či sa chcem viazať do smrti aj tak to slovo navždy by muselo byť naozaj pevné .
A ževraj od tej doby sa niečo v ňom zlomilo a začal ma mať čoraz menej a menej rád ,ale to,že ho to trápilo mi povedal až teraz keď sme sa rozišli . Vonku mi povedal,že ma miluje ale chce byť kamarát,pretože ma teraz určité problémy a nestíha . Do telefonu mi povedal,že nevie čo cíti aaa na nete mi napísal,že si uvedomil,že už ma neľúbiii .
Ja som sa mu vkuse snažila ako krava pomôcť keďže mal tie problémy 2 týždne som bola milá,pchala sa mu do riti (pretože povedal,že mu malokedy sama od seba napíšem a ozvem sa tak som to chcela napraviť ,lebo aj kvôli tomu sa raz nasral,že mu neviem ani zavolať ani nič ) a pritom som sa mu ozývala par krát do týždňa a je chalan takže by on mal byť ten ktorý sa ozve prvý to je jedno teraz no a keďže som sa mu pchala do prdelky tak som už vybuchla nech sa konečne rozhodne a mi povie na čom som lebo bol úplne odmerany povdal mi,že ma neľúbi ja som mu povedala,že je hajzeel ..pohádali sme sa a potom mňa to mrzelo chcela som to napraviť ,volala som mu a chccela som sa stretnuť a o všetkom porozprávať a keď to zdvihol povedal ,"už mi nevolaaj a ani nepíš ,nemá to vyznam a takto to bude lepšie ".
Cítim,že ešte čosi ku mne cíti ,ale niečo mu vraví ,že nie stop.
Pretože prečo potom by povedal,že nedokáže byť somnou kamarát? ..Nejde mi všetko tak dokopy

Fleur-de-lis

nemôžeš ho donútiť do priateľstva, je to človek so slobodnou vôľou, nie hračka. Ak si sa ospravedlnila a dala mu najavo svoj záujem o priateľstvo tak naozaj sa nedá nič iné ako počkať. Možno už proste priateľstvo nebude chcieť, musíš aj to vidieť reálne.