Ina žena, neviem čo ďalej?

Príspevok v téme: Ina žena, neviem čo ďalej?
OndrejP.

Zdravim,
Pretym nez ma vsetci odsudite tak si aspon precitajte moj pribeh dakujem. Takze mam priatelku 4roky, boli sme spolu celkom stastni aj ked ma to uplne nenaplnal ten vztah, ale uz som si nevedel inu zenu pri sebe predstavit a vzdy som si hovoril ze to co ma trapi sa predsa spravi. Preto som uz v hlave planoval aj spolocnu buducnost a pod. Nejak pocas tych rokov sa mi stale natlacali nejake zeny do zivota a pokusali ma, no nikdy som to nespravil a nepodviedol, z niektorych zien mi niekedy dochadza zle, pacia sa mi slusne zeny. No pred nedavnom som stretol jednu zenu, ktoru ked som zbadal som myslel ze z z nej odpadnem, bola pekna krasna - (ale to je vela zien hl. na slovensku) ale to co z nej vyzarovalo z toho som bol uplne paf, v jej pritomnosti som mal stale zvlastne pocity... a po case som zistil ze ona ma tie pocity rovnake, pritahovali sme sa hned ako dva magnety sam som tomu nechapal.. nemohol som prestat na nu mysliet, branil som sa tomu vsetkemu, ale napriek tomu som ju tuzil spoznat blizsie co je to za osobu, a zistil som splna do bodky vsetky idealy mojej vysnivanej zeny (aj ked som si stale myslel ze tou vysnivanou je priatelka) no pochopil som pri tejto zene ze nieje. Zistil som ze si skvelo rozumieme ako s nikym predtym, bola to sila pri nasich rozhovoroch. Potom som uz skutocne na nic nedokazal mysliet iba na nu, zalubil som sa do nej a ani neviem kedy to vlastne prislo kedze vnutorne som sa tomu velmi branil. Uplne som sa nechal unasat citmi, a zacal som podvadzat priatelku raz, druhy krat stale, premilovali sme vela noci, chodil som stale za nou stretavali sme sa pochopil som ze to musim zacat riesit ale nedokazal som opustit priatelku, mozno poviete som zbabelec ano som, jednoducho nemam na to gule!!! Ta druha sa nahnevala a prestala ma kontaktovat, myslel som chvilu ze zomriem, no po par mesiacov sa nas kontakt obnovil. A ja som stale tam kde som bol, stale na nu myslim nemozem prestat, ked sa stretneme nemozem prestat ju bozkavat, dotykat sa jej. Strasne po nej tuzim a myslim na nu predstavujem si ju. No stale som s priatelkou. A asi by som neprezil kedy ta druha so mnou zas prerusila kontakt, bojim sa toho.
Co mam robit? nechcem byt medzi dvoma zenami potreboujem tu druhu, ale priatelka mi dava taky pocit istoty som s nou rad aj ked myslim na druhu uz nevladzem som stale v strese koli tomu. Dik za nazory

Mimulus

,,Nie je hanba bojovať za niečo, čo cítiš, aj keď to nikto iný nechápe. Hanba je ísť proti svojmu srdcu, zaprieť city a byť zbabelý len preto, čo Ti povedia iní!,,

parazit

chudak priatelka, ked sa este dozvie, ze nielen ze si ju podvadzal a rozodol si sa s nou napriek tomu zostat....ale ty si sa rozhodol s nou zostat, lebo ti mamina a ocino nedovolili starsiu zensku. to je fakt potupne, este viac to dosieras kamo.

ebi777

no však toto si potreboval, aby sa rozhodol niekto miesto teba, spravili to za teba tvoji rodičia,
len aby si potom nebol nešťastný po zvyšok života
;-)

OndrejP

Presne tak ako vsetci pisete mam 21r. a ta milenka je odomna starsia, priatelka ma o rok menej, sme spolu od stredne, som jej prvy vazny vztah a ona moj. Vztah ma uz dlhsie nenaplnal. Doma som cosi naznazcil ze to chcem skoncit musel som sa priznat vytiahli to zo mna ze je tu ina zena a starsia, nechceli o tom pocut ani povedali aby som to skoncil ci som normalny. Preto nadalej ostavam s priatelkou, a uz mi to je vsetko jedno proste mi milenka vynadala este poriadne... takze uz to nechavam tak..

pornostar258

Ondrej pravdepodobne sem už ani nechodíš a vykašľal si sa na túto tému, lebo ti tu každý nadáva. Priznám sa uprímne, tiež mám chuť ti vynadať najvulgárnejšie ako sa len dá, opľuť ťa a neviem čo všetko ešte a ešte ti dať aj takú facku, žeby si už oči neotvoril....ALE.... pozri, načo sa pýtaš čo máš robiť? netuším koľko máš rokov ale tipujem, že okolo 20 lebo "pane bože prosím!!" a verím, že dospelý chlap vie čo robiť v takej situácii.

Jednoducho si otoč situáciu. Priateľka ťa 7 mesiacov podvádza, sexuje s iným mužom, je do neho zamilovaná, úplne zabudla na teba lebo sa zaoberá iba tým mužom, do ktorého je tvrdohlavo a bezhlavo zamilovaná, neprejde sekunda kedy by na neho nemyslela, píše mu atď..a ty si len priateľ, ktorý nič netuší, spokojne si líha s vedomím každý večer spať, že má 4 ročný vzťah a všetko je ok. Čo by si chcel aby sa udialo ak by si bol v takej situácii? ihneď by si sa to chcel dozvedieť a chcel by si sa rozísť, nech si ide priateľka za svojim šťastím. Je tak? tak je! Takže čo máš robiť je asi vyriešená otázka.

Ak si taký empatický a citlivý a hlavne NEEGOISTICKÝ, dopraj teda svojej priateľke, s kt. si 4 roky - dopraj jej poznať pravdu, dopraj jej nový život bez teba, dopraj jej dobrého muža, chlapa! ktorý ju nebude podvádzať, DOPRAJ JEJ AK SI EMPATICKY A CITLIVY ČLOVEK, KT. MÁ CHRBTOVÚ KOSŤ aby ešte stihla spoznať muža, ktorý bude myšlienkami len pri nej, kt. bude milovať ju, jej smiech, jej všetko - celú ju.

A ty si vezmi milenku. Navštív ju a poteš ju slovami, že s priatelkou si sa rozišiel, že je to už expriatelka a chceš aby milenka bola tvojou novou priateľkou.

Ak sa budeš vždy báť vykročiť do neznáma, sám sa zamotávaš do kĺbka neistoty a trápenia a nie len seba ale aj ľudí , ktorých si kedysi mal rád, svoju súčasnú priateľku napríklad , ktorej si na začiatku vzťahu sľúbil a určite opakoval že ju miluješ a nikdy jej neublížiš.

Prečo sa neudrieš do hrude a nepovieš si " som chlap preboha" idem vyriešiť problém, ktorý som spôsobil. Ak neurobíš teraz rázne rozhodnutie, ktorým zmeníš osudy vás troch tak prosím nikdy sa nežeň, nemaj deti - lebo budeš človekom ktorý svojou nezodpovednosťou bude ubližovať nie len budúcej žene, isto milenke ale aj deťom. Aj ty si raz bol dieťa, tiež ti predpokladám nik neubližoval svojou nezodpovednosťou.

Dúfam, že ti niečo moja vyčerpávajúca odpoveď dala. A nezabudni : nestavaj sa do role obete. Obeťou je tvoja priateľka , ktorá netuší že si si užival sex s milenkou dlhych 7 mesiacov, že myslíš na milenku, nie si obeťou ty - preto že si sa zaľúbil ani preto nie si obeť lebo si s milenkou 7 mesiacov spával. Ty si ten problém. pre budúcnosť - Vyrieš seba a potom maj vzťah.