Mliečne produkty z LIDL

Lucy.S

Pilos mlieko UHT viem, že robí napr. Tatranská mliekareň. Takže myslím si, že značné množstvo Lidl mliečnych výrobkov robia buď slovenské alebo české mliekarne. Takže kvalita by tam mala byť zachovaná..
Neviem čo z Poľska sa dodáva do Lidl-a, zatiaľ som si tam taký výrobok nekúpila.
Mne veľmi chutia tie Lidl kávové jogurty a výrobca sú češi :)...

agartio

Pozrel som si vyrobky pilos, a fakt niektore su len prebalene mliecne produkty z inych sk/cz mliekarni, za priaznive ceny.
Ale niektore su z polska, to by som nekupoval.
treba si vzdy pozriet odkial to je a kupovat.

a to, ze tam niesu zelatiny a neviem co, este neznamena, ze vyrobok je kvalitny.
Kvalita vyrobku zavisi od kvality vstupneho mlieka, od procesu spracovania, od toho, ako tam s tym zachadzaju, teda od toho, nakolko si ta firma co to spracuvava dava zalezat na vyslednej kvalite, aby v kelimku nahodou neskoncila spina zo zeme a podobne.
To znamena, ze to v zlozeni vyrobku neuvidis.

Takze celkovo sa nedaju ani odporucit, ani celkom zatratit. Niektore su dobre, ine nie. Z polska by som teda nic nekupoval.

neskusena

podla mna lidl vyrobky su dost zaznavane a su velmi kvalitne. staci si pozriet zlozenie napr pilos bielych jogurtov. ziadne zelatiny, zhustovadla a podobne.
pozrite si niekedy test magazin a tieto znacky (pilos, pikok, dulano) su na prvych prieckach.
takisto aj napodiv kozmetika.

Makaková

Možno,ale chuťovo je fajnový a ani nejaké vedlajšie učinky som nespozorovala..ale kto vie čo doňho dávajú..

agartio

Treba si vzdy pozriet odkial to je.
Pilos je povacsinou zla znacka, casto z Polska, ale su tam aj vynimky.

Mne sa vyrobky Pilos zase neosvedcili, niesu to vo vseobecnosti dobre mliecne vyrobky, rozne slovenske mliekarne maju ovela lepsie mliecne vyrobky.

napriklad mlieko aj tvaroh ma lepsie levmilk, maslo pomaly hociktore slovenske je lepsie, syry velmi nejem, tak neviem, acidofilne mlieko je lepsie zo Zvolenskych mliekarni, a kysle mlieko a cmar je lepsi od Milsy.
Kysla smotana je lepsia od Rajo, a obycajna smotana neviem, lebo velmi nepouzivam, ale bral by som od Levmilku, oni maju vysoku uroven.

Jogurt ma lidl teraz lepsi nez Pilos, taky novy Bio jogurt. Ten je dobry aj ma dobru cenu.