Ako mám schudnúť?

P-girl

Toto som mala aj ja. Ja som naozaj rapidne pribrala za 2 mesiace 10kil co sa velmi ukazalo a prsia mi narastli bleskovou rychlostou. Priatel bol stastny a tiez mi hovoril ze postava to je fuk jemu sa pacim. No mne osobne to uz vadilo ze som tak pribrala preto som zacala drzat dietu a prsia isli rychlo.

P-girl

winki
ja robim tiez na lavicke lebo ju ma priatel a som na tom dost podobne :) Je to aj väčšia makačka ale za ten vysledok to stoji. Jedine co ma ozaj mrzi na mojej diete a cviceni su prsia kedze aj tie sa trosku zmenisili :( :D

winki

P-gril ... najucinnejsie je robiť brušáky na lavičke.....ja som robila doma na zemi 100 brusákov výsledok žiadny....kamoš si kúpil lavičku a po 20tich brusákoch som mala svalovku týždeň :D

P-girl

Ja osobne si myslim ze netreba hned zo zaciatku drasticky a vsetko povyradovat. preda len telo bude v soku ked doteraz nezilo zdravo a bude ukladat zasoby. ano je pravda ze obedy jem normalne v malych porciach ale dost casto jedavam len ryzu a zeleninku alebo zemiaky a zeleninu alebo maso a zeleninu. to je fakt. ale to si myslim ze tento zaklad pozna kazdy :)) Pohyb ? samozrejme... rano si davam taku 10min rozcvicku aby som trosku prebrala telo. Bicyklujem tak 2-3x do tyzdna ako mi to vyjde. A chodim casto plavat. Myslim plavat nie sa tak cvachtat vo vode ako to vela ludi robi :) Plus ked mam cas tak robim klasicke cviky doma ako drepy brusaky vypady a pod. Tieto cviky robi vela ludi ale len malo z nich to robi precizne a tak ako sa to ma. Kazdy by mal robit taky pohyb ktory ho bavi lebo ak ta to nebavi tak velmi rychlo s tym skoncis:))

winki

Na zadok, stehná a brucho chudnutie nepomáha, treba posilnovať tie partie, takže cviky takých 20 minút denne a je to. Ja som mala vždy problém s big bruchom a pritom som chudá 55 kg, začala som brušáky rôzne druhy a postupne sa vyformovalo a už neovísa :D.

winki

a pohyb??? Máš aj nejaký pohyb? Ja osobne chleba úplne vyhodiť z jedálnička. Nič nám to nedáva, keď tak doma upečený. Ovocie len ráno a na prázdny žalúdok. Namiesto mäsa a prílohy ako zemiaky a ryža, radšej mäso a zelenina len.